Vila Vrata Obrti 6PCS Mini Vrt Vrata Z Lesenimi Miniaturni Vrt Vrata Obrti Mini Okno Vila, Hiša DIY Komplet Nedokončane

0 ★
(0)

€7.07

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m6907

Opis Izdelka

Opis:

1. 6 nedokončane pravljice vrt vrata, odrezane od 0,1 palca/2,5 mm poplar vezane plošče.Približno 3.9 x 2,5 cm / 10 x 6.4 cm.

2. Ta izdelek je rezano z 2,5 mm vezane plošče, gladko polirana in enostaven za dekoriranje.V primerjavi z drugimi podobnimi proizvodi, je narejena iz kakovostnega lesa.

3. Iz privlačna vezane z pravega lesa zrn in se lahko naslikal, brušen, oljen ali pobarvane, kot navadni lesa.Te pravljice vrata so primerna za notranjo uporabo.Potem ko so zaprti, je primeren tudi za zunanjo uporabo.

4. Vila vrata se lahko namestijo v krila, knjižne police, stopnice, stopnice, in celo na dnu drevesa ali cvetlični lončki za povečanje vaše pravljice vrt.Zajame domišljijo malo baby skozi ta luštna vila vrata.

5. 6 x 6 vrst lesenih pravljice vrata z nedokončano modelov.Ročno izdelani izdelki niso igrače.Otroci naj uporabljajo pod nadzorom odrasle osebe.

Specifikacija:

Ime: Vila Vrt Vrata

Seznam Vsebine:

6*Vila Vrt Vrata

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in fotografiranjem zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Vrhunske Kakovosti】iz strog izbor privlačnih furnir materiala, Pravljice Vrata, je pravi les, žito in se lahko naslikal, brušen, oljen ali lakiran kot redni lesa.

2.【Lepe Izdelave】Pravljice Vrtna Vrata je opremljen z vrhunsko izdelave, ki je lepo cut in se pokaže nemoteno in polirani oblikovana z top visoke kakovosti.

3.【Ustvarjalne DIY Design】Vodijo v stanje, na videz nedotaknjene, Pravljice Vrata Obrti Kit lahko dovolite, da otroci uživajo DIY dekoracijo zabave, ki je ročno izdelanih izdelkov z nedokončano modelov.

4.【Spodbuja Domišljijo】Pravljice Vrata Obrti stimulira vaš malo otroške domišljije skozi ta luštna vila vrat, ki povečuje dobre praktične sposobnosti in krepi otrokove ustvarjalnosti.

5.【Široko Uporabo】Mini Pravljice Vrata se uporabljajo za zunanjo uporabo, ki je idealen za knjižne police in stopnice, in je primerna za ukrepe ali celo na bazi drevesa ali v vaza, da dodate svoje pravljice vrt.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki