Disk obliko bambusa koralni kroglice, 55 kos 7-8 mm v premeru,1,2 mm luknjo za nakit uporabo

0 ★
(0)

€1.63

Na zalogi
Oznake:

sicilije koralni nakit, koralni barvi nakit, navy koralni nakit, stretch koralni nakit, ravno koralni nakit, koralni nakit siva, majhen koralni nakit, coral bay nakit, koralni nakit kabyl, živijo koralni nakit

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m68861

Opis Izdelka

Postavka posebnosti

Postavka Vrsta:Biseri is_customized:Da Material:Bambus, Koralna Barva:kot foto Količina:približno 55 kosov Velikost:Cca 7-8 mm Oblika:disk Teža:28g Luknjo velikost:cca 1,2 mm

Opis Izdelka: Dostava Politike :

Običajno bo ladja prek singapur post za težo pod 2 KG in, če ste naročilo nad 2 KG, bo uporaba EMS/DHL/TNT, da ga pošljete.prosimo, počakajte 10-22days doseči in nekaterih državah lahko traja celo več.Obrnite se na nas, če tega še niste dobili blaga v ustreznem času.

Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo z davčna brezplačna ali manj davka ob uvozu, bomo razglasitev blaga kot "darilo" z nižjo vrednost, če obstajajo uvozne dajatve ali pristojbine, ki se pojavijo, so na kupca brezplačno

Podrobnosti O Plačilu:

Varnost plačila: Depozitni plačilnih storitev

Politika Vračanja:

1. Okvarjenih elementov se lahko zamenja v roku 7 dni, vendar ne vključuje osebne škode.Dostava elemente nazaj, da nas je na kupca lastne stroške.Če je okvarjen popolnoma je naša krivda, bomo plačali poštnine.V nekaterih državah stroškov ladijskega je zelo drago in nekaj časa, da nam ni vredno plačati za ladje, ki jih nazaj.Najprej obrnite na nas, če želite, da jih poslati nazaj na nas.

2. Če nadomestitev ni na voljo, vračilo se opravi na vas.

Povratne informacije:

Vaš zadovoljivo, je ključ za naš poslovni uspeh.Če ste zadovoljni z izdelki ,prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije ,če imate kakršne koli težave ali niso zadovoljni z njimi ,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden pustite negativne povratne informacije ,bomo odgovor za vas v 24 urah in odpravite težavo .

O nas:

Smo družina, ki je v lasti podjetja sodelujejo v predelovalnih dejavnostih/trgovina na debelo in drobno.Naša družina lahko izdelava, biseri in modne ure na svoje tovarne.Prosimo, kontaktirajte nas za tovarniško ceno, če ste na debelo .

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja, in smo vam bodo odgovorili v roku 24 ur v delovne dni (od ponedeljka do petka).

Naš delovni čas:8:30 AM, da 8:30 PM ( Kitajska HK čas) 12:30 do 12:30 PM ( GTM čas)

Dodatne Informacije

Postavka Premer: 7-8mm

Material: Koralni

Fine ali Moda: Moda

Element Teža: 28g

Postavka Vrsta: Biseri

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki