Sputnik Lestenci 6-Lahka, Moderna Stropna Luč Stalnica Industrijske Obesek Visi Svetilka Kmetija Kuhinja(Žarnice Niso Vključene)

0 ★
(0)

€84.20   €50.52

Na zalogi
Oznake:

lučka vklesan, dalen stropne luči, strop kvadratnih lestenci, perfil led stropne luči, lampsmodren dnevna soba, obesek luči styl, tin stropne luči, spiderman obesek luči, senso stropne luči, pisane luči, kuhinja

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m68363

Opis Izdelka

Material

Kovine

Slog

Sodobno

Stikalo Vrsto Namestitve

Seimi Podometno Montažo

Posebne Funkcije

Nastavljiva Višina

Barve

6-light/Black+zlata

【SODOBNO OBLIKOVANJE】To black light svetilo z elegantno in rustikalni videz.Ne samo, da kmetija osvetlitev, ampak tudi moderno in lepo dekoracijo.

【MATERIALA&RAZSEŽNOST】lestenec razsvetljave držalo je narejeno iz kovine.Stalnica Dolžina: 35.4", Stalnica Širina: 26.8", Stalnica Višina: 11.8"~23.6".Potrebujete 6 E26 žarnice.Ta izdelek velikost je primerna za vse scene.

【NASTAVLJIV PALICE】Tam so 2 podaljški, da prilagodite višino.Ena je za 11,8 cm, in druge, je 7.87 cm.Lahko da se je kot stropnih luči ali lestenec, glede na vaše potrebe.In ni vmesnik pomanjkljivosti bomo videli, bolj eleganten in lep.

【ŽARNICE TIPA】Ta moderna stropna luč, lahko v celoti izpolnjujejo svoje potrebe za žarnice vrste in jakosti svetlobe.Združljiv z E26 žarnice, kot so žarnice, LED, CFL, halogenske ali barvno-zamenjava žarnice 60 W max(Žarnice Niso Vključene).

【Poprodajne GARANCIJA】, Če obstajajo težave s kakovostjo, vas prosimo, da se obrnete Qcyuui Domačo Razsvetljavo in pomagali vam bomo z zadovoljni rešitev v 24 urah.

Dodatne Informacije

Je Zatemniti: No

Osvetlitev Prostora: 15-30square metrov

Uporaba: Dnevni Svetlobi

Je Pametno Napravo: NO

Je Svetil Vključeni: No

Preklop Vrsta: Dotik Za Vklop/Izklop

Certificiranje: ce

Postavka Vrsta: Stropne Luči

Tehnika: Neprevlečeni

Blagovna Znamka: Ganeed

Vir Napajanja: DC

Vir Svetlobe: LED Žarnice

Napetost: 90-260V

Število svetlobnih virov: 6

Material: Kovine

Slog: Sodoben Slog

Namestite Slog: Površinsko nameščena

Osnovna Vrsta: e27

Telo Material: Železo

Zaključek: Brušeno

Poreklo: Celinska Kitajska

Garancija: 1

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki