(Pakiranje 100) Kapljično Onesnaževalce kot Nalašč Za 4 mm / 7Mm Cev,Nastavljiv 360 Stopinj Pretok Vode Kapljično Namakanje Sistem,Za Cvet Postelj,

0 ★
(0)

€21.34   €17.28

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m6066

Opis Izdelka

Preverite, ali je cev zmehča, preden jih priklopite.Trdno potisnite z malo dodano wiggling dobi cev z brizgalke.boste namakate koncu 1/4 palca cevi v ZELO vročo vodo, preden priklopite na dripper.Jaz bi priporočal, da izpolnite termovko z vrelo vodo, da dip vaše 1/4 palca cev v kot ste zbrati svojim linij.Bodite zelo previdni, da ne razlitja vrelo vodo, na sebe in nosite rokavice za ročaj vroče konca.

Usmerja vodo točno tam, kjer jo potrebujete v različnih zasaditev območja Velja vode podobno spray glavo na podzemni sistem.

Pretok vode se lahko nastavljiv Nastavljiv pretok od 0 do 13 litrov na uro,Primeren za lonce, korita, pokrovnost tal, urejenih vrtov in Itd...

Uporabite ta vsestranski zastavili 360-stopinjski poln krog vzorec (nastavljiva za pretok, oddaljenost, višina), da se uporablja voda-varčevanje kapljično namakanje v več krajih po svoje okolice.Mikro-Bučke velja vode podobno spray glavo na podzemni sistem brizganje 8 tokov vode v poln krog vzorec.Enostavno usmerja vodo točno tam, kjer jo potrebujete v različnih zasaditve površin.

Barva: Črna

material: plastika

Velikost: približno 13 cm visoko

Vsebina Paketa:

100 * kapljično namakanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Brizgalke Tipa: 360 Prestavo Pogon

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki