Prenosni Živalskega Počutil Zgodba Odbor Kmetija Storybook Steni Visi Dekor Zgodnjega Učenja Interaktivni Igrajo Otroci Darila Božič

0 ★
(0)

€17.99   €11.69

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m58578

Opis Izdelka

Proizvodnja:

Počutil igrače so čudovit dodatek za igro prostora za majhne otroke.Materiali, ki so mehki in zelo textural in dodajte senzorično, da se otrok igra, ki poglablja njihovo raven delovanja, kot tudi njihova igra izkušnje.

Specifikacija:

Velikost izdelka: o 17.12*17.32 v na 43,5*44 cm)

Material: Felt

Seznam Vsebine:

1*Zgodba filca set

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Povečanje Roko Oči Usklajevanja】Živali Na Kmetiji Počutil Zgodba Odbor je smešno in zanimivo, enostaven za tako mali in odrasle za uporabo in dober način za spodbujanje usklajevanja roko oči.

2.【Trajnega Materiala】Zložljive filca za Otroke, ki se lahko uporablja za več let, zaradi visokega počutil materiala, pogoste lepljenje čutil kos ne bi napeti odbora.

3.【Dodaj v Družinski Čas】odlično orodje za starše in učitelje za izobraževalne zgodbe.Tudi super za sporočila in obvestila doma, v šoli in uradu.

4.【Set Vključuje】Pridejo in oblikovanje vašo zgodbo!Naš set vključuje kmetija, prašičev, mačka, krava, raca, in mnoge druge različne živali, 64 Kmetiji Zgodba Klobučevine Listov.Vaši otroci lahko predstavljate, je bil kmet, ki je ustvaril svojo kmetijo zgodbo.

5.【Elegantno Darilo】filca Zgodbe so stilsko darila, kot nalašč za predšolsko, pripovedovanje zgodb, čutne dejavnosti, tiho čas, rojstni dnevi, Božič, Zahvalni dan, in okrasitev učilnice.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki