Vrata avtomobila Skledo Zaščitnik 3D Avto Odsevna Nalepka Univerzalna Avtomobilska Vrata, Ročaj Nič Zaščitnik Auto Vrat Ročaj Pokal Patron Avto

0 ★
(0)

€8.45   €4.22

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m52345

Opis Izdelka

Opis:

Vrata Skledo Zaščitnik sprejme temno svetlobna design, ki omogoča vozniku, da se bolje odzovejo na daljše razdalje; poleg tega se ljudje lahko ogledate tudi vam jasno v dim okolje ali ponoči, kar učinkovito zaščito vaše Varnosti.Nedestruktivne namestitev, ščitijo avto barve, modi in lepa, odporne na obrabo in odporen na praske.Učinkovito zaščito zunanji ročaj in zunanji vrata skledo, preprečuje praske.

Specifikacija:

Ime: Vrata ročaj zaščitnik

Barva: rumena in rdeča

Pakiranje: 8 kosov

Material: ABS+ogljikovih vlaken

Velikost: Kot prikazano

Mesto montaže: vrata ročaj

Seznam Vsebine:

4* vrata skledo nalepka

4* vrata ročaj nalepka

Opomba:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Reflektivni in Varstvo】Vrata Skledo Zaščitnik sprejme temno reflektivni design, ki dodaja, dober vizualni učinek.V medli okolje ali ponoči, drugih ljudi, ki lahko tudi vidimo jasno, tako učinkovito zaščito vaše varnosti.

2.【Nepremočljiva in Zanesljivo】odsevne nalepke so narejene iz zanesljiva PVC materiala, nepremočljiva in močna, ne enostaven za preoblikovanje, zbledi ali odmor, in lahko ostanejo pri vas za dolgo časa.

3.【Enostaven za Uporabo】Vrata Avtomobila Ročaj Nalepka, ki je enostaven za uporabo, in ukrivljen načrta lahko tesno prilegajo z vrati ročaj, in to ni enostavno, da sodijo off med vožnjo; to ne bo nič vaš avto ali pusti grde znamk.

4.【Dnevno Dekoracijo】8 Kos Odsevne Nalepke so v glavnem zelene ali rumene barve, ki se uporabljajo za dekoriranje vašega avtomobila v vsakdanjem življenju; zadostna količina, ki lahko izpolnjujejo svoje potrebe za različne situacije in jih lahko delite tudi s svojo družino ali prijatelji okoli.

5.【Pogosto Uporablja】Vrata Avtomobila Skledo Zaščitnik se lahko uporablja za vse avtomobile, tovornjake, pickup, avto vozil.Nalepke so samolepilni in so dovolj močni, da ostanejo na vašem avtu za dolgo časa.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Postavka Vrsta: odsevni trakovi

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki