5 Parov Ženske, Barve Debele Toplotne Škorenj Nogavice Domov Nogavice Zimske Nogavice, Čevlji Mehka Tla Toplo Posadke G8F6

0 ★
(0)

€19.01   €11.22

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m52146

Opis Izdelka

Opis:

barve, kot je prikazano

Material: terry

Teža: 50 g *5

Velikost: Ena velikost ustreza vsem (ustreza 35-42)

1. Toplotne nogavice so izdelani iz zgosti frotirne tkanine, toplo, debele, mehke in udobne, so odporni na obrabo, znoj-absorbent, koži prijazne tkanine.Te debele toplotne nogavice bo vaše prste toplo v mrzlih zimskih.Ena velikost ustreza večini žensk.

2. Povišana nogavice, visoke elastičnosti, ne boji hud mraz.

3. Odebeljena Polno Terry: mehko polno terry design ključavnice v toploto in hitro greje noge, medtem ko se dihanje in udobno, da vaše noge suhe v zelo hladnem vremenu.Notranja plast je mehka in zračna, da vaše noge toplem in suhem, reši ga iz zimske vlažnost!

4. Moden videz in srčkan barvo: 5 parov ženske nogavice v različnih svetlih barvah, lahko se ujemajo z vašo vsakodnevno nošenje.Vam bo všeč ta ljubek toplotne nogavice!

5. Odlična Elastičnost: lisice, petah in nogi toplotne nogavice so polni elastičnost in so dobra razširljivost, ki lahko učinkovito prileganje noge in teleta brez zavezujoče občutek.

6. Srce-segrevanje darila: V hladnem, zimskem času, je potrebno za pripravo tople nogavice za sebe in prijatelje.Tople zimske nogavice so odlična izbira za vas.Ti zimski škorenj nogavice delo z različnih čevljev in so kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih doma, vsakdanjem delu, na prostem, hoja, smučanje, planinarjenje in več

Opombe:

1. Kot vsi vemo, različnih računalnikih prikaz različnih barv, in dejanska barva se lahko nekoliko razlikujejo od sliki spodaj.

2. Če ugotovite, da je težko, da izberete velikost, se lahko obrnete na mene, v vsakem trenutku, vam bomo dali nekaj predlogov, ampak samo za referenco.

3. Mi lahko sprejema naročil mešanih elementov, barv in velikosti.

Ta izdelek vključuje:

5 par nogavic

Dragi kupec,Dobrodošli v naši trgovini.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Dodatne Informacije

Nespodobno Sliko: No

Material: Poliester

Poreklo: Celinska Kitajska

Nogavice Cevi Višina: Sredini Cevi

Spolnost: No

Spol: ŽENSKE

Vzorec Tipa: Trdna

Postavka Vrsta: Nogavica

Kosov: 1pc

Debelina: Debele (Pozimi)

Nogavica Tip: Priložnostne

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki