Vještačka usnje Kocke Pokal Prenosni Kocke Shaker Egiptovski Kocke Shaker Pokal Lahki RPG Igre, Kocke, Palice Za Stranke Klub Igra Noči

0 ★
(0)

€2.12   €0.85

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m5117

Opis Izdelka

Značilnosti

- Material: PU

- Izdelan iz visoko kakovostnega materiala in trajne

- Udobno in gladko teksturo, primerna za vas, da držite v roki in se počutijo dobro

- Lahka in kompaktna velikost, enostavna za prenašanje in shranjevanje

Lastnosti:

Velikost: približno 8. 50 x 7.50 x 7. 50/3.34 x 2. 95 x 2. 95inch

Seznam vsebine:

1*Kocke pokal

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Visoko kakovostnega Materiala: ] smešno in profesionalno orodje za rekreativno igranje igre, vještačka usnje Kocke Pokal je narejen iz visoko kakovostnega materiala, z gladko notranjost.

2.[ Kompakten Design in Velik Vzorec: ] zavzame zelo malo prostora, Kocke Skodelice se lahko enostavno postavite v svojo potovalno torbo na poti, v modi in lepa kocke shaker, prenosni in kompakten.

3.[ Večnamensko Kocke Pokal: ] Lepo, elegantno, in ustvarjalni, Prenosni Kocke Shaker je kot nalašč za poker dice, slepar kocke, igre in druge igre, ki zahtevajo kocke, pokriti Egiptovski vzorec.

4.[ Zasnovan za Zabavo: ] se Lahko uporabljajo v vsakdanjem življenju ali festival stranke, PU Usnje Kocke Skodelice so kot nalašč za igranje doma s svojo družino in enostavno izstopajo iz rednega kocke pokal.

5.[ Enostavno rokovanje: ] Usnje Kocke Pokal funkcije lepe izdelave, ki je zelo preprost design, vendar je praktična za uporabo, enostaven in udoben.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Priporočamo, Starost: 12+y

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki