HAEGER Zamenjava Filtrov Za Dyson V11 V15 SV14 sesalnik Pribor Stroj Filter+Ščetka za Čiščenje

0 ★
(0)

€43.32   €24.69

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m500514

Opis Izdelka

Strokovno nadomestnih delov za Dyson sesalnik filter, kot nalašč primerna za Dyson sesalnik V11 Navora Pogona, V11 Živali, V11 Absolutno, SV14 serije.

V Dyson V11 filter zamenjava je mogoče oprati in ponovno uporabiti, enostaven za namestitev, čiščenje, ročno pranje, v toplo vodo in pustimo, da se zrak posuši, preden ponovno uporabo.Priporočamo umivanje Dyson v11 filter enkrat na mesec in spreminjanje filter vsake 2-3 mesece za izboljšanje sesalne in uspešnosti, saj bo to podaljša življenjsko dobo vašega sesalnik.

Učinkovito filtriranje 99.97 % prah in umazanijo.V HEPA post filtri so izdelani iz visoko kakovostnih materialov z visoko učinkovitost za blok začasno drobni delci, prah in pršice, hišni prhljaj in cvetni prah, itd.Zagotoviti optimalno filter uspešnosti in zdrav življenjski slog.To je dober pomočnik, da je vaša hiša res čisto in izboljšati svoje družine kakovosti zraka.

Paket vključuje: Dovolj opreme, da vaš sesalnik vedno v dobro izvedbo brez skrbi, da nimajo čisto filter zamenjati.

Barva:Kot prikazano

Material:plastika

Vsebina Paketa:

3 * vakuumski filter

2 * očistite čopič

1 * izvijač

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki