35 x/Set 2.35 mm šmirgl papir Kožo Palico Peska 180 do 1000 Pesek Papir Bar Brušenjem Brušenje za Glavo za Steklo, Kamen za Poliranje

0 ★
(0)

€20.54   €16.43

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m498093

Opis Izdelka

35 x/Set 2.35 mm šmirgl papir Kožo Palico Peska 180 do 1000 Pesek Papir Bar Brušenjem Brušenje za Glavo za Steklo, Kamen za Poliranje

Značilnosti:

popolnoma nova in visoke kakovosti

Izdelana iz visoko kakovostnih šmirgl papir materialov, praktična in trpežna.

Pesek od 180 do 1000 manjših očesa številka, grobo je, in hitrejše brušenje učinkovitost; večji očesa številka, finers, in počasnejše brušenje učinkovitost.

Uporablja za poliranje različnih površinah, kot so kamen, jade, agate, steklo, plesni, elektronika, steklo, oprema, nakit, kovinskih in nekovinskih.

Ta izdelek je lahko suho in mokro podlago.Je bolje, da uporabite mokro brušenje!Prahu, ki je padla v tem poliranje ne bo blok smirkovim papirjem in naredijo izdelek bolj trpežne.

Primerna za pnevmatski in električni rotacijski brusilniki in električni mlinčki.To je super za brušenje orodja in kovinske površine za poliranje.

Specifikacije:

Material: Šmirgl Papir

Dolžina: ca 5.8 cm/2.28 cm

Paket Vključuje:

35 x/Set Peska, Papirja, Palice

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Certificiranje: NOBEN

DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki