RGB Stenske Luči,Igralne Luči Trakovi Delo Z Alexa In Google Pomočnik, Lahka, Palice Za Dom, Soba Dekor In Pretakanje

0 ★
(0)

€196.89   €137.82

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m496956

Opis Izdelka

RGB Stenske Luči,Igralne Luči Trakovi Delo Z Alexa In Google Pomočnik, Lahka, Palice Za Dom, Soba Dekor In Pretakanje

Brezplačno preplete in prilagajanje na koncu: smart stenske svetilke podpira brezplačno preplete, vključno 9 svetlobe palice in 9 heksagonalna luči, katerakoli kombinacija, vse bi povezavo, če želite ustvariti videz stene svetilko, ki je resnično pripada vam, prinaša neskončne možnosti.

Omamljanje Luči: Smart stenske luči podporo sprednji strani in strani za razsvetljavo, uživajte v novo razsvetljavo izkušenj in ustvarjanje osupljive vizualne učinke.

Zvok Vizualizacija: - Pritisnite gumb, da vklopite luči in glasba način, lahko odzove na katero koli glasbo in igro zvoka v realnem času s svojo upravljavca mikrofon in več glasbo, načini, luči, skok s bliskovite zvok, ples v ritmu glasbe.Dinamični odziv, uživanje v zvoku vizualizacije .

Bogat barvni prostor: Sprejme RGBW tehnologije 16,7 milijonov barv, da izberejo, bogati barvni prostor, iz utripanja za svetlo, od kul belo in barvno svetlobo okolja, ki omogoča čudovite barvne kombinacije in nemoteno multi-barvne učinke ustvarili Ravno pravo količino priložnostne vzdušje za igro.

Plošča tipko control: Obstajajo štiri tipke na krmilnik, kot je glasba način nadzora; enobarvni načinu, preklopite scene; vklopite ali izklopite.Dotaknite se gumba, da ga spremenite in izvajati ustrezne funkcije.Pomaga bolj udoben nadzor.

barva: Bela

material: plastika

Vsebina Paketa:

9 x lightbar

9 x Adapter

1 x Napajalni kabel

1set namestitve dodatki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: REFURBISHHOUSE

Certificiranje: NOBEN

Oblika: Tipkovnica

Poreklo: Celinska Kitajska

Vrsta: Vzdušje

Je Svetil Vključeni: Da,

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki