Ce oceniti Z Stopnice Merilnik, Multi-Funkcijo Lesnoobdelovalnih Prepisovalec Orodje, S Diplomiral Palčni & MM Lestvici

0 ★
(0)

€33.69   €21.56

Na zalogi
Oznake:

stopnice gauge

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m486114

Opis Izdelka

Ce oceniti Z Stopnice Merilnik, Multi-Funkcijo Lesnoobdelovalnih Prepisovalec Orodje, S Diplomiral Palčni & MM Lestvici [prihranek Časa Prepisovalec Orodje]: Ravnilo z laser-lestvici označite, parcelo, ce merilnik, ki vam bo pomagal postavitev linij, vzporednih z ravno površini lesa z maksimalno natančnostjo in navedite, kje točno lesa je treba izrezati.

[Natančno Črto Ce Orodje]: super jasno, lasersko vgravirana diplomi znamk na vrstico so na voljo v obeh meritev in angleške različice, ki vam bo pomagal postavitev linij, vzporednih z ravno površini lesa z maksimalno natančnostjo, in Navesti točno razdaljo.

[Premuim Kakovost in Trajno]: stopnice merilnik je izdelan iz aluminija zlitine, vsi deli so odporna proti koroziji.Visoko kakovostni materiali, narejeni za izdelek, ki lahko zagotovi let dolgoletni uporabi.

[Enostavno enoročno Delovanje]: Hitro nastavitev distanse in eno roko za označevanje, priročno narediti svoje lesnoobdelovalnih rezanje.

[Stopnice Merilnik Prilogo Šablon]: Je orodje lahko prav tako določi ravnilo, trikotnik vladar, ali pritrjeno na slikovne kvadratov in hitrost kvadratov, za stopnice postavitev, razdalja postavitev, ce ponavljajoče zornih kotov, ali kot rip vodnik na vaše videl.

Material:Aluminij zlitine

barva:Modra

Vsebina Paketa:

2 x stopnice metrov

1 x scribing vladar

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki