Inteligentni nadzor svetlobe v pisane barve spreminjanje gob trikotnik lotus listov vodne trave LED nočna lučka creative 3d silikona

0 ★
(0)

€5.34

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m480506

Opis Izdelka

Značilnosti: 1.Gobe in vodne rastline, ki so oblikovani kot pravi tisti.Srčkan in Fleksibilne, žice, gobe in listi lahko ukrivljen, da je mesto, ki vam je všeč 2.Mehka in Topla Svetloba, Barva Spreminja, - Ne preveč svetlo niti preveč dim, ki osvetljuje se na prijeten način, ki blaži ste,7 barvo spremeni samodejno, ko luči (samo eno žarnico spremenite barvo, na bližnjem Gob žarnica). 3.Vgrajen občutljivo svetlobno tipalo, se samodejno vklopi ob mraku in izklop ob zori samodejno. 4.Preprosto ga priključite na Vtičnico, ko uporabljate.Jih dal skozi svoje hiše, da bi pomagal v nočne operacije: hodnik, kopalnica, spalnica, kuhinja, dnevna soba, vrtec, otroški sobi, stopnišče, entryway, ali kjerkoli potrebujete nekaj ekstra lahkega v temi.

Specifikacija: Velikost: kot je prikazano Slog: lotus listov, vodne rastline Plug specifikacije: EU、AU

Package Vključeni: 1pcs*Pisane Gob Led.

Opomba: Prosimo, dovolite 0.5-1 cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Dodatne Informacije

Postavka Vrsta: Nočne Luči

Poreklo: Celinska Kitajska

Proizvodnja Električne Energije: Vedno Na

Blagovna Znamka: isfriday

Je Svetil Vključeni: No

Moč: 0-5W

Vrsta: Nočna Lučka

Vrsta Baterije: NOBEN

Vir Svetlobe: LED Žarnice

Telo Material: Abs

Oblika: Cvetlični

Certificiranje: NOBEN

Vir Napajanja: AC

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki