Sončne Luči na Prostem 26/36LED 42/56COB Stenske Svetilke z Nastavljivo Vzglavje Varnosti LED Poplav Svetlobe IP65 Vodotesen s 3 Načini

0 ★
(0)

€29.75   €16.66

Na zalogi
Oznake:

sončne stene, Reflektorji, vrt sončno svetlobo na prostem, led cob pir litij -

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m474975

Opis Izdelka

Sončne Luči na Prostem 26/36LED 42/56COB Stenske Svetilke z Nastavljivo Vzglavje Varnosti LED Poplav Svetlobe IP65 Vodotesen s 3 Načini

Značilnosti: 【Modela Izdelka】: 1705ABCD 【ime Izdelka】:Sončne eno glavo stenske svetilke 【Izdelek lučka kroglice】: 26LED 36LED 42COB 56COB 【solarnimi】: Visoka kakovost polysilicon, 5.5V1.8W [Battery specifikacija]: 2 3,7 V 18650 1200MAH vsak polni zmogljivosti) 2400MAH v skupni [Izdelka power]: 5W 400LM 【Teža Izdelka】: Neto Teža: 260 g Bruto Teža: 384g [Nepremočljiva razred]: IP65 【Delovni način】: Tri-hitrost način: 1. Indukcijski način (poudarki, ko ljudje prihajajo, luči 20-25S ko ljudje zapustijo) 2. Indukcijski + mikro-svetlost način (označite ko ljudje prihajajo, mikro-svetel, ko so ljudje hodili, 10% svetlost nekoliko) 3. Mikro-svetlo non-zaznavanje način, mikro-svetla 30% [izdelka gradivo]: polysilicon + ABS plastike + elektronske komponente [Zaznavanje razdalje]: Infrardeči indukcijske 3-5 metrov [polju size]: color box: 17*10*12.2 CM [Vzdržljivosti time]: 6-8 ur polnjenje čez dan, 7 dni uporabe z indukcijo 50-krat na noč

*Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.

*Vse majoy kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

*Prosimo, traja 1 minuto, da potrdite naročilo, ko ste prejeli postavke v dobrem stanju, ker ko vstavite da, vaš denar je prenos v Depozitni, ne naš račun.Hvala!

Naslov Za Dostavo

Smo le ladja na naslov, ki je, ki jih Matterhorn.si.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

Dostava Metod

Smo sodelovali z DHL, UPS, FEDEX, EMS ali registrirane Letalom(Kitajska Post Zraka Pošte ali drugih Air Mail).Izbrali bomo na hiter in zanesljiv način dostave, za naše drage stranke.Shrani na ladijski promet, in varno dostava je naš cilj.

Čas Poštnine

Pripravimo in paket paket v najkrajšem možnem času ko bo plačilo.

Med Plovbo Čas

Bomo spremljali informacije o pošiljanju in pošiljanje podatkov, da vas v času dostave časa.Prosimo, bodite pozorni na sporočilo informacije.

* Koli težave s kakovostjo ali shippment škodo, prosimo, da nam kažejo, poročilo o preskusu ali photoes, vam bomo povrnili 50%-100% denarja za vas.Človek, napake niso jamstvo, kot je zlomljena, scrash.

* Če niste zadovoljni z izdelki, je ok, da se vrnete k nam v roku 15 dni.Bomo celotno vračilo, da boste po prejemu vrniti parceli, vendar boste morali plačati stroškov ladijskega.

* Če je več kot 60 dni, ne prejme paket, se obrnite na nas za razširitev pošiljko zaščito.Ali Bomo preverili, ali lahko prejme paket, Če ne, bomo polno nadomestilo za vas.

* Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

Dodatne Informacije

Nepremočljiva Sončne Energije Stenska Svetilka: Sončne Pozornosti

Številka Modela: sončne luči

solarna svetilka: Sončna svetloba

Telo Material: Abs

spot svetilka: sončno energijo svetilke

Je Svetil Vključeni: Da,

Zunanji Pozornosti: Ulične Luči

Garancija: 1 leto

Poreklo: Celinska Kitajska

Raven Zaščite: IP65

Velikost: 5M

Je Zatemniti: No

Certificiranje: CCC, ce

Solarna LED Senzor Gibanja Svetlobe: Sončne Elektrarne 1 Vodja Gibanja Senzor Svetlobe

Blagovna Znamka: KH-LITEC

solar powered pozornosti: Poplav svetlobe led

Napetost: 5V

Osnovna Vrsta: Klin

Sončno Energijo Svetilke: na prostem sončne led

Značilnosti: nastavljiva osvetlitev kota

Vir Svetlobe: LED Žarnice

sončna energija svetlobe: LED Sončne Luči

Vir Napajanja: Sončne

Sončne Celice Tipa: Ni-MH

Slog: Sodoben Slog

Uporaba: V SILI

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki