Umetni Sončnično Poletje Venec-16-Inch Dekorativni Ponaredek Cvetlični Venec S Rumene Sončnice In Zeleno Listov Za Vhodna Vrata I

0 ★
(0)

€21.61   €15.56

Na zalogi
Oznake:

antler venec

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m469950

Opis Izdelka

To rumena venec ustvariti živahen videz, da je za čudovit slog,lahko uporabite vsako sezono!Elegantno in žive barve, lahko za brezčasno sezonsko doma dekor.

Umetni Sončnično Venec je obrtniški na stabilno vejice trte znanja s specializiranimi za umetno sončnice,sončnično cveti in listi so dolgotrajno mehka in upogljiva in videti zelo realistično.To je kot nalašč za vaša vhodna vrata,nad mantels,na stene za vse vaše spomladi in poleti, dekoraterstvo.

Te lepe dekorativne venci so ročno izdelani in vsak cvetje je izdelan ročno z nego,naglašenih z rjavo trajne vejice trta, ki zajema osnove cvetlični venec.

Poletje venec se lahko uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem, zaradi česar je vsestranski okrasitev opremo.Visi nad kaminom,jo postavite na vaši vhodna vrata ali na steno dnevne sobe.Ta venec se bo prinese prijeten ambient vse leto.

Barva:oranžna +zelena

Material:krep +ratana

Velikost približno 40 cm

Vsebina Paketa:

1 x Umetno Sončnično Venec picture show

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Material: Plastični

Oblika: Krog

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki