Ritmično Gimnastiko Leotards Sijoče Barve Diamant Posadke Vratu Brez Rokavov Dekleta Konkurence Usposabljanje

0 ★
(0)

€488.83   €244.41

Na zalogi
Oznake:

umetnostno drsanje obleko za deklice, obleka, otroški pustni kostum tango, začaran umetnostno drsanje obleko, ritmično gimnastiko leotards

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m46246

Opis Izdelka

Na naši LIUHUO Najboljše, vaša sreča & lepe modne je naša No. 1 prednostna naloga.

Vztrajajo na izdelavo srednje in high-end izdelkov je v skladu opravljanje naše blagovne znamke in kakovost in zaupanje kupcev, ki so ključ do našega uspeha.

Vsaka obleka je izdelan ročno z našimi oblikovalci katerih imajo dolgoletne izkušnje z izdelavo konkurence kostume.

Tkanine, ki je v glavnem iz najnovejši vzorec in kakovosti elastična velur, visoka elastičnost spandex, kot tudi natančno zavezujoče spretnost in dekoracijo diamant ali čipke vzorec.

Tkanine izbrani hrani toploto, odpornost barve, absorbira znoj in svetle barve; čisto nov " custom made drsanje obleko z ujemanje lase scrunchie vključeni.Vse obleke so spodnjice so priloženi.

Kostumi so izključno ročno izdelane.Končni izdelek ne more biti popolnoma enake kot izvirno sliko.Zaradi razlike v velikosti in barvi, slike nekaterih stilov, ki so od Interneta in drugih oblikovalcev.Slogi, linije in dragulji so zelo zapleteni.To je skoraj nemogoče, da storijo enako.Potrudili se bomo, da bo podobna, tako da je videti enaka splošna.Bomo nadomestili nekaj podobnih čipke dodatki s podobnimi.Pozdravljamo vsak kupec prijatelj zagotoviti design želijo,, bomo poskušali naši moči, da se ni pustil na cedilu.

Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje v LIUHUO.

Povratne informacije:

1. Smo odvisni od strank, zadovoljstvo za uspeh.Zato svoje pozitivne povratne informacije od 5 ZVEZDICAMI, ki je zelo pomembno za nas.Če ste stratified z naših artiklov, Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nam vaše pozitivne povratne informacije.

2. Prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije, preden stopite v stik z nami.Naredili bomo vse, kar moremo, in dela z vami, da reši vse težave.Pošlji negativne povratne informacije, ni prepozno, če problem ni rešen.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: LIUHUO

Številka Modela: ZA036

Poreklo: Celinska Kitajska

Spol: Dekleta

CN: Hebei

Material: Poliester, Spandex

Ples Tip: Dvorana

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki