Praktično Trave, Kadila Čisto Listov Kajenje Sage Kadila Duhovno Premišljevanje Notranje Čiščenje Pomirja Živce Energetsko Čiščenje

0 ★
(0)

€1.68   €1.00

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m46199

Opis Izdelka

Beli Žajbelj Snope Čisto Listov Kajenje Trave, Kadila Duhovno Premišljevanje Notranje Čiščenje Pomirja Živce Energetsko Čiščenje

Funkcija:

1. Zdravljenje: pekoč občutek vonj beli žajbelj lahko miren um in čiščenju telesa.Iz naravnega lesa materialov, okolju prijazen in trajen.

2. Odlično Connotation: dim se proizvaja z belo žajbelj ima potencial za razsvetljavo in jih lahko prinese blagoslov iz neba.Kadila je zelo učinkovito pomirja um in čiščenje zraka.

3. Čiščenje Funkcija: Pošlji nevidni zavesti v posmrtno življenje, očisti čaščenje prostor.

4. Naravno in Učinkovito: Za sto let, beli žajbelj je bila obravnavana kot sveto, čiščenje, čiščenje in zaščito rastlin.To je lahko na tleh ali je v lesnih sekancev za bolj popolno zgorevanje izkušnje.

5. Široka Uporaba: uporablja se lahko v novih domovih, nove prostore in nove joga če želite ustvariti pozitivno vzdušje.Lepa darila za prijatelje in družino, jim bo všeč.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Divji beli podganji rep travo

Dolžina: Približno 6 cm/2.36 palčni

Embalaža: Vrečah

Količina: 1pcs

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x purple Sage

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Uporaba Scene: Dnevna Soba

Uporaba: AROMATIČNA

Številka Modela: Beli Žajbelj

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki