Umetni Camellia Veje Simulacije Cvet Bele Kovine, Žice, Vijolična Krpo Roza 55 cm, Rdeča, Rumena Notranje opreme

0 ★
(0)

€4.25   €3.40

Na zalogi
Oznake:

rumena zvezda cvet, jaron rože rumene, cvetlični v žice, čipke rdeče rože, meizu cvet primeru, cvetlični zlate žice, slika neptunia vijolično srce, steiner jeklene žice, umetne rumeni cvet, siva umetno cvetje srebrna

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m450259

Opis Izdelka

Featrues

1. KAKOVOST GRADIVA: camellia cvetovi so narejena iz kakovostnega materiala, trajno in živo.Veje z 8 cvet glave poglej več pravi, se počuti bolj udobno, popolnoma neškodljiv in prijazen.kovinske žice v notranjosti je za poziranje. 55 cm v dolžino.

2. ODLIČNA DEKORACIJA: Dodajte sveže občutek za barve in naravno noto venci, dogovorov ali drugih obrtnih projektov s to lepo ponaredek camellia cvetje.

3. RAZLIČNE DEKORACIJO PRILOŽNOSTI: Te elegantne in velikodušno umetno camellia cvetje lahko uporabimo za poroko, dnevna soba, jedilnica, kuhinja, spalnica, balkon, vrt, dvorišče.

4. ENOSTAVEN ZA NEGO: zelo enostaven za nego, ni treba zalivati, nikoli ne zbledi.Uživajte lepo cvetje in nikoli ne skrbi za seneni nahod.

5. Uljepšati VAŠ DOM: Za notranjo & zunanjo uporabo, osvežilna barvo ta umetna rastlina, se lahko enostavno uljepšati prostor.

Specifikacija

Material: Tkanine, Kovinske Žice

Barve: Rumena, Vijolična, Rdeča, Bela, Roza, Vijolična

Velikost: 55 cm

Teža: 80 g

Paket Vključuje:

1× Umetno Camellia Podružnice

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Priložnosti: poroka

Razvrstitev: Umetno Cvetje

Material: Plastični

Vrsta: Drugo

Cvet Slog: Cvet Podružnice

Slog: Cvet

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki