Polnjenje prek kabla USB Zložljiva Knjiga Svetilke LED Lesene Luč Dom Dekoracija Spalnica Roman Vzdušje Prenosni namizne Svetilke Ustvarjalno Darilo

0 ★
(0)

€45.56

Na zalogi
Oznake:

lučka

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m447892

Opis Izdelka

Funkcija:

[Varstva okolja gradivo]: knjiga svetilka je izdelana iz visoko kakovostnega masivnega lesa, okvir, ki je trdo in trajno; pri notranjem papirju, to je na trganje.Eco-friendly les izžareva vonj narave.

[Vrhunsko in edinstveno obliko]: zložljiva knjigi luč zasveti, ko je ta vklopljen, in da bo šel ven, ko je izklopljen.Obstajajo 3 razsvetljavo načinov: toplo bela, cool white in spremenljivo svetlobo.Morate le, da vklopite ali izklopite roman knjiga luč stikalo osvetlitve način.

[USB polnilne]: prenosni namizne svetilke ima vgrajeno 1200mA se akumulatorske litij-ionske baterije.Čas polnjenja 2 uri, in da lahko deluje neprekinjeno za 4-6 ur.S kablom USB lahko priključite LED lesene knjigo svetloba na računalnik ali mobilni telefon adapter za polnjenje.

[Prenosna in zložljiva]: Naše prenosne magnetne lesena knjiga svetlobe je v obliki "luna box", ki je majhen in enostaven za prevoz.Zložljiva knjiga svetlobe je mogoče razširiti za 180° v obliki ventilator v obliki knjige svetlobe.Lahko nosijo zložljive knjiga luči z vami za razsvetljavo, nočno razsvetljavo, posteljne luči, vzdušje luči, okrasne lučke, in bralne luči.

[Novo in čudovito darilo]: nove in unikatne lesene knjiga lučka zložljiva svetila zagotavljajo dobro dekoracijo za vaš dom in pisarno.Ali je Božič, tematskih stranko ali rojstni dan, je zagotovo odlična, posebne in neverjetno darilo za družino, prijatelje, otroke in ljubitelje.

Specifikacija

Izdelek: Velikost: 4.05*4.05*1.18 palčni

Nazivna Napetost: 3.6 volt

Nazivna Moč: 2 w

Izdelek Doba: 50000(h)

Material: Črna,oreh, Bambusa,Javor

Package:

1*Knjiga Noč Svetlobe

1*USB Kabel

Opomba:

1.Vljudno prosim razumeti, lahko pride do rahle barvne razlike zaradi svetlobe in ločljivost zaslona,in barva se spremeni v skladu z različnih zornih kotov in razsvetljavo

2.Baterijo lahko iz moči, ko ste prejeli blago.Prosimo, napolniti najprej (To ni napaka)

Dodatne Informacije

Zmogljivost baterije: 1200mAh

Je Pametno Napravo: NO

Certificiranje: CCC, ce, FCC, RoHS, UL, RoHS, FCC, EMC, ce, CCC

Značilnosti: lesene razsvetljavo

Izdelek: Velikost

Blagovna Znamka: Aliex RGB

Poreklo: Celinska Kitajska

Postavka Vrsta: Knjiga Luči

Življenjska doba izdelkov: 50000(h)

Vir Napajanja: Polnilna Baterija

Vir Svetlobe: LED Žarnice

Nazivna moč: 2 w

Material: Črni oreh, Bambus, Javor

Vrsta Baterije: Litij Kovinske

Je Na Baterije, Vključene: Da,

Nazivna napetost: 3.6 volt

Je Baterije Potrebno: Da,

Številka Modela: LEDFQD

Moč: 5W

Garancija: 2Year

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki