1 Par Ogrevane Nogavice Samostojno Ogrevanje Tople Nogavice Anti-Zamrznitev Nogavice Za Ribolov, Kampiranje, Pohodništvo Smučanje & Stopala Toplejše Za Moške, Ženske

0 ★
(0)

€41.54   €14.54

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m445465

Opis Izdelka

Bullet Točk:

1、【Inteligentno regulacijo Temperature】Rdeča lučka za toploto orodje, približno 65℃; bela za udobno opremo, približno 55℃; modra svetloba za varčevanje z energijo orodje, približno 45℃. (Zaradi različnih temperaturah okolice, uporabo temperature bodo vplivale).

2、【Kakovost Materiala】iz mehko in udobno bombažno mešanica tkanine, poseben proces, omogoča udobno za vsakodnevno uporabo, Električni Toplotno Izolirana Ogrevane Nogavice lahko uporabite za dolgo časa.

3、【Priročen Stranski Žep】Električno Ogrevane Nogavice so žepi na stran za enostavno namestitev moči banke, sprostiti roke (moč banka ni vključena).

4、【Pralni Stroj】Nadgrajeno na Električni Stopala Topleje je varno in neprepustnih po več deset tisoč upogibni preskusi, ki lahko zdrži kretnjo pranje. (Prosimo, vzemite baterije pred pranjem.)

5、【Široko uporabna】Ogrevane Nogavice za Moške, Ženske so super za kampiranje, pohodništvo, čez noč potovanja ali druge dejavnosti na prostem.Idealno darilo za vašo družino in prijatelji.

Opis:

Nadgradili Električni Stopala Topleje je varno in neprepustnih po več deset tisoč upogibni preskusi, ki lahko zdrži kretnjo pranje. (Prosimo, vzemite baterije pred pranjem.) Narejene za napredne, mehko in udobno bombažno mešanica tkanine, poseben proces zagotavlja maksimalno udobje za vsakodnevno uporabo.Odlične zimske nogavice za kampiranje, pohodništvo, čez noč potovanja ali druge dejavnosti na prostem.

Specifikacija:

Ime: Ogrevane Nogavice

Material: Volna, bombaž

Barva: siva, črna

Velikost(o): dolžina 47 cm/18.50 v, širina 9 cm/3.54 v, stopala dolžina 9 cm/3.54, z elastična, raztegljiva

Teža o: 162g

Specifikacija proizvoda|unisex/moške in ženske

Paket velikost o: 27x21x8cm/10.63x8.27x3.15in

Toplino prestavi rdeča lučka na 65 ℃

Udobno orodje, bela je na 55 ℃

Varčevanje z energijo prestavi modra svetloba je na 45 ℃

Seznam Vsebine:

1 Par x Ogrevane Nogavice

Opomba:

1. Zaradi razlik v svetlosti in nastavitve zaslona, barvo postavka se lahko rahlo razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite rahlo velikost razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

Dodatne Informacije

Cev Višina: Nogavice, Copate

Poreklo: Celinska Kitajska

Spol: MOŠKI

Material: Bombaž

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki