HW-300S Debelino Prevleke Merilnik 0.01 mm 0-2000UM Avto Barve Debeline nanosa Tester Digitalni Backlit LCD kazalnik za Merjenje Barve Orodje

0 ★
(0)

€24.89   €17.43

Na zalogi
Oznake:

avto slikarstvo debeline tester, avto barve tester, tester, barva debelina tester, avto barve debeline meter

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m444908

Opis Izdelka

HW-300S Debelino Prevleke Merilnik 0.01 mm 0-2000UM Avto Barve Debeline nanosa Tester Digitalni Backlit LCD kazalnik za Merjenje Barve Orodje HW-300S Debeline Merilnik se uporablja za merjenje debeline stroji in prevleka na kovinskih površin, kot so barve/emajl/chrome na jeklene površine, barve in anodnih debelina oksida na aluminija/baker površin.

Značilnosti: 1. Ta Premaz Debeline Merilnik se uporablja za merjenje debeline neprevlečeni in neprekriti stanja na kovinski, e.g.barve/emajl/ chrome na jeklo, barve, in anodiziranja premaz na aluminija/baker. 2. Merilnik, ki ima natančno integrirano sondo in uporablja načela elektromagnetne indukcije in eddy current učinek, ki samodejno zazna atribut podlage. 3. Prihaja s 6 standardne folije različnih debelin, ki se lahko umerite opreme in zmanjšati napake, 4. Z uporabo visoke ločljivosti zaslon z osvetlitvijo, merjenje številke so jasno na prvi pogled. 5. Široko uporabljajo v industriji, kovinsko-predelovalni industriji, kemični industriji, blago območju inšpekcije, in tudi možnost, da vztrajno delo v laboratoriju, delavnici in na prostem.Specifikacije: Model: HW-300S Material: ABS Ločljivost: 0um-99.9 um(za 0,1 um); 100um-999um(1um); >1000um(0.01 mm) Merilno območje: 0-2000UM natančnost Merjenja: ±3% + 1um Minimalni konveksni Radiani: 5 mm Minimalne konkavno Radiani: 25 mm, Najmanjša izmerjena površina: Premer 20 mm, Najmanjše podlage debelina: 0,2 mm, 0,05 mm Največja merjenje hitrosti: 2 odčitki na sekundo Napajanje: 2 x 1,5 V AAA baterije(niso vključene) temperatura Delovanja: -10-50°C Velikost: 12*4.5*2.3 cm Barva: siva/orange Opazil: Če ink film meter bere negativna, to pomeni, da je magnet tam.Če merilni lokaciji je v avto, obstaja velika verjetnost, da GPS, ki je nameščen znotraj lokacije.

Uporaba: Pogosto uporablja v Avtomobilski Dela, Industrijska proizvodnja, Mehanske obdelave, Opreme, proizvodnja

Seznam vsebine : 1 * merilnik Debeline 6 * Koncu umerjanja 1 * Osnove Stanja 1 * Vrv 1 * Uporabniški Priročnik

Pogosta VPRAŠANJA

1. Kaj naj naredim, če prejmem blaga, ki pa ne more normalno uporabljati?

Prosimo, glejte navodilo za uporabo.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na službo za stranke.Če naletite na kakršne koli ne-umetni kakovosti težave v roku enega tedna po prejemu blaga, se lahko obrnete na nas za zamenjavo ali vračilo kupnine.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: yieryi

Z Osvetlitvijo Ali Ne: Da,

Številka Modela: HW-300S

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki