PVC Robni Plastičnih Ročni Brivnik Priročnik Robni Oprema Strgalo Lesnoobdelovalnih Obrezovanje Nož

0 ★
(0)

€18.60   €13.02

Na zalogi
Oznake:

enostavno rob brivnik, nič odstranjevalec barve nego, kratek plastičnih nož, na tujih trgih hair trimmer, kiti nož blagovne znamke, izbrane uspešnice polnil lepila, tesnilne mase, valera hair trimmer, drobne kiti nož, honda rob brivnik, Čipke Obrezovanje

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m444838

Opis Izdelka

Značilnosti:

Ta izdelek je primeren za obrezovanje robov PVC, ABS, melamin, luske, itd.Enostaven za trim in gladko rezanje površina je gladka in lepa.Po obrezovanje, uporabite smirkovim krpo obrišite robove in vogale.Učinek, ki ne bo slabši od samodejni robni stroja.Odlično poliranje učinek.Ima širok spekter uporabe, primerna za plošče, pohištvo, omare predelovalnih dejavnostih, dekoracijo in drugih industrijah.Je nepogrešljivo orodje za lesnoobdelovalnih.

Dostava

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

Vračilo kupnine

1. Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.

2. Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.

3. Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.

4. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

5. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Matterhorn.si!

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Pls, da nam 5 Zvezdic

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Bakrene Zlitine

1: Priročnik

Blagovna Znamka: Xueliee

Številka Modela: 0

Ocenjeno Powe: Priročnik

Največja mehanska dolžina: Neskončno.

Področje uporabe: Rob pasu obrezovanje

Vrsta: Tesarstvo stroji, oprema

Uporaba: Domov DIY

Skupna Teža: 0.2

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki