Električne Toplote Tesnjenje Pralni Toplote lovec na Fotke Strani Pritisnite Vakuumska Hrane Plastično Vrečko Impulz Fotke Strojno Pakiranje za Domači Kuhinji

0 ★
(0)

€66.89   €32.11

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m438454

Opis Izdelka

[Enostaven za Uporabo] Ta impulz toplote lovec na fotke je enostaven za pečat, tesnjenje vseh vrst plastičnih vrečk, aluminijasto folijo, vrečke, kraft papir za vreče, non-tkane vrečke, prigrizek torbe, čajne vrečke, itd.Plastično vrečko odpiranje do 300 mm, brez debeline obiranje, hitro zapiranje z ročnim pritiskom, ohraniti svežino hrane in čas shranjevanja.

[8 Prestavi Nastavljiv] Naš priročnik toplote lovec na fotke stroj ima 8 prestav nastavljiva, različne temperature in je primeren za različne material za tesnjenje.Opomba: lučka označuje, da je ogrevanje cikla in pečat je končal.To se ne odpre, če je vstavljena.

[Kaj Boste Dobili] paket vključuje 1 toplote lovec na fotke, 2 varovalka, 2 izolacija trakovi, 1 uporabniški priročnik.Zamenjate ga lahko, ko jo potrebujete.

[Pogosto Uporablja] Ta priročnik toplote lovec na fotke stroj je primeren za številne vrste plastične vrečke, vključno z bubble wrap, celofan, skrči zaviti in debel film.To se pogosto uporabljajo v tovarnah, trgovinah in storitev za investicije.To je Avstralski standardni napajalni kabel.

[Poprodajne] Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stopite v stik z nami, naše storitve ekipa vam bo z strokovnih in ustrezne storitve.

Ime Izdelka: Impulz Toplote Lovec Na Fotke

Vir: 220V/240V, 50/60Hz

Moč: 450W

Velikost (L x W x H): Približno 400 x 80 x 140 mm

Pečat Širina: 300 mm x 3 mm

Pečat Debelina: 0.01-0,8 mm

Barva: Modra

Plug Standard: AU

Package seznam:

1 X Toplote Lovec Na Fotke

2 X Varovalka

2 X Izolacijski Trak

1 X Uporabniški Priročnik

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: Toorise

Certificiranje: CE

Številka Modela: Impulzno Toplote Lovec Na Fotke

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki