Pozdrav, Poveljnik Cervikalno Masažo Blazino Hrbtenice Razširitev Daleč Ir Negativni Ion Ametist Turmalin Toplotno Terapijo Roller

0 ★
(0)

€196.47   €176.82

Na zalogi
Oznake:

pozdrav, poveljnik cervikalno masažo blazino hrbtenice razširitev daleč

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m43797

Opis Izdelka

Pozdrav, Poveljnik Cervikalno Masažo Blazino Hrbtenice Razširitev Daleč Ir Negativni Ion Ametist Turmalin Toplotno Terapijo Roller

Specifikacije:

Dimenzije: 19.7x8.7x4.7inch / 50x22x12cm

Napetost: 110V/60Hz ali 220V/50Hz

Maksimalna poraba: 55W

Temperaturno območje: 10-70℃

Zakaj Salute Master Ir Masažno Blazino Je Bolje?MS-A50 je massager v obliki valja.Narejen je na osnovi bio inovativne tehnologije in medtem, da je high-end 5 v 1 (JELKA, Negativni ion, Naravne Ametist, Naravne Turmalin, Toplotne Terapije ), infrardeče ogrevanje blazino.Ta Infrardeči masažni vzglavnik je izdelan z naravnimi ametist in turmalin kristali na površini pod očesa.Medtem ko spite, blazino nežno podpira vaš vratnih vretenc in pripomočkov pri lajšanju vsak sev je prinesla poudaril,-out ali napete vratne mišice.V ametist turmalin masažno blazino je super za zdravljenje vratne hrbtenice in celega telesa.Obnovi zdravo spanje.Boj nespečnost.Lajša glavobole.Normalizira krvni tlak.Izboljšanje vida.Krepi imunski sistem.Preprečuje gibanje hrbtenice disk.Bori stres in depresija.Odpravlja sol vloge.Izboljša splošno dobro počutje.

Prikaži Podrobnosti Izdelka

Eco-friendly PU Usnje| Realne slike 100%|Naravni Poldragi Kristali

Smart Digitalni Daljinski Upravljalnik

Naše daljinskim upravljalnikom lahko enostavno nastavite od 10℃ do 70℃.Inovativnih tehnologij, ki se uporabljajo v krmilnik za ščit EMF iz mat električnega polja. 1-12 ur časovnik omogoča, da uživate v mat zdravljenje prosto.Se obrnite na serviserja, da vem podrobnosti.

Certificirana Naravna Kristali

Vsi kristali so 100% naravni A+ razred, ni naslikal, ne obsevanih, in ne umetno spremenile.

Ametist

Pogosto znane kot "vse-zdravilec," ametist je eden od najmočnejših kamnov za zdravljenje ljudi, rastline in živali.

Fizično, čustveno, duhovno in skrbi so lahko vsi koristi od ametist je zdravilne moči.Vsebuje zdravilne lastnosti, ki lahko pomagajo z obema telesne in duševne težave.To je tudi uporabljeni za Čakro, ravnotežje in Energetsko Celjenje.

Detox, spodbuja prebavne zdravje in povečanje metabolizma

Okrepi imunski sistem

Enostavnost glavoboli in migrene

Uravnavanje hormonov in izboljša endokrine funkcije

Izboljša videz kože in pomladijo celice kože

Spodbujanje blagodejno spanje in pomoč nespečnost

Črni Turmalin

Črni turmalin, ali schorl, je bil vedno znan kot kamen za veliko zaščito.V starih časih, ta kamen je bila uporabljena pri oblikovanju magično zdravljenje dragih kamnov.Medtem ko turmalin voljo v številnih barvnih sort, črni turmalin je najpogostejša in je najmočnejši in najbolj učinkovito kamen za zaščito pred negativnimi energijami.

To pomaga pri razstrupljanje telesa.

Turmalin lahko pomagajo spodbujati cirkulacijo.

Ljudje ga uporabljajo kot odlično psihično zdravilec in pomaga spremeniti vaše negativne misli in vam pomaga razmišljati bolj pozitivno.

Zmanjšuje čustveno izkrivljanja, kot sta depresija in anksioznost.

Nekateri predlagajo, da pomaga, odstranjevanje toksinov, težkih kovin, in rakotvorne snovi iz našega telesa.

To pomaga podporo ledvice in jetra.

Ko usklajena z vašo bazo cikel, Črni Turmalin je dejal, da pomagajo tla svojo energijo, povečanje vaše telesne moči in zmanjšanje stresa.

Znanje Odbor

Daleč-Infrardeči Žarki (FIR) Terapija

JELKA, NIR in MIR so najbolj pogostih izrazov, ki se uporabljajo v industriji za opis infrardeče žarke.Daleč Infrardeči Žarki so najdlje stran od vidne svetlobe, vendar so najbližje mikrovalovna žarki, ki so znani za transport toplote globoko.

JELKA nežno zdravi, spodbuja in razstruplja tako fizičnega in mentalnega telesa.JELKA toplote pomaga pri spodbujanju presnove in sprostitev živčnega sistema.To daje globoke mišice in tkiva terapije, hkrati pa tudi izboljšanje cirkulacije, odpravlja depresijo, in lajšanju bolečine.

Učinkovitost Toplotne Terapije

Thermotherapy je vrsta zdravljenja, ki postavlja telesne temperature, da bi bilo zdravo.Toplotne terapije kot vroče savne, moxibustion, in ogrevani kopeli se uporabljajo za zdravljenje telesa.

Za "toplotno aktivirani protein" proizvedeni, ko se telo ogreje povzroča toplotne terapije, da imajo zdravo učinek.Toplotno aktivirani protein je beljakovina, ki ustvariti celice v odziv na dvig temperature telesa.

Ko toplotno aktivirani proteini porastu, endorphin izločanje poveča, in imunske celice v našem telesu rastejo bistveno.

Negativni Ion

V bujne gozdove, gore, morje plaž in v bližini reke, izviri in slapovi, negativne ione, znan tudi kot anions ali atomov z dodatno elektronov ali negativen naboj, so številni.

Kalcijev in natrijev teče v krvi dobili ionized ko negativni ioni vstopi v telo.To povečuje alkalnost krvi in ima splošno alkalizing učinek na telo.

Negativni ioni lahko pomaga, da se sprostite svoje telo in duha, bi dobili dober spanec, in recuperate iz fizične izčrpanosti ali pretreniranosti.

Dve Inovativnih Tehnologij, Ki Se Uporabljajo V Pozdrav, Poveljnik Mat Za Negativne Ione Generacije:

1. Negativne Ione Plasti Tkanine

2. Naravni Kamni Ali Keramična Turmalin Diski Plasti

Pozdrav, Poveljnik Mat pridelek negativnih ionov turistov na najbolj zdrave ravni 500~1500 ionov/cc.Mat deluje kot negativni ion generacije naprave pomlajevalno in polnjenje nas.

Bio-Magnetna PEMF/VLF/ETS Terapija

Pulzirajoče elektromagnetno polje terapija (PEMFT, ali PEMF terapija), znan tudi kot nizko frekvenco magnetno stimulacijo (LFMS)PEMF terapija je ena od redkih načinov, ki ponujajo mnoge različne zdravstvene koristi — od glave do pete.Pulziranja prinaša bio resonance energije v telo.Posebno bakrene tuljave so usmerjanja nevidno impulzni elektromagnetna polja skozi telesna tkiva za spodbujanje mobilnih popravila in regeneracije.

PEMF naprav, ki oddajajo podobne Elektro Magnetnega Polja, biološko identični, da te frekvence ustvaril celic, organov, kosti in tkiv v telesu.

Dodatne Informacije

Material: Kompozitni Material

Certifikat: ce, ISO13485

Napetost: 110V~120V/220V~240V

Temperaturno Območje: 10℃~70℃ / 50℉~158℉

Uporaba: telo

Moč: 55W

Poreklo: Celinska Kitajska

Kamen: Ametist Turmalin Kristalov

Dimenzija: 19.7x8.7x4.7inch / 50x22x12cm

Ime: NA Kristalno Masažo Toplote Blazino

Postavka Vrsta: Masaža & Sprostitev

Številka Modela: MS-A50

Teža: 6.6 lbs / 3kgs

Velikost: Small, Pillow

Blagovna Znamka: POZDRAV, POVELJNIK

Značilnosti: jelka, Negativni ioni, Toplotne Toplote

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki