2022 novih moških priložnostne dihanje kratek rokav top moda River moška majica Havajih z plaži Mačka

0 ★
(0)

€27.28   €17.73

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m4333

Opis Izdelka

Nakup zadevah

Blago slike so vse design ometi, vendar pa zaradi barvno vrednost odklon zaslon, kamero, pixel fotografiranje problem mobilni telefon, temperatura popoln prenos krpo in drugih nenadzorovanih dejavnikov, je lahko določeno barvo razlika med realnim predmetom in sliko.Končno, pravi predmet, ki prevlada.

Ključni nasveti

Pred dajanjem razsutega blaga, vas prosimo, da naročilo in vzorec, ki ga sami potrdite tkanina izdelka, izdelave, vzorec, barva in druge s tem povezane zadeve.Če ste neposredno kraj večino nalog, ne da bi pri vzorec, se šteje, da prepozna izdelek kakovosti standard naši trgovini, in naši trgovini ne bo sprejel zahtevka za vračilo na podlagi proces težave.Ko prejme paket, prosimo, šteje količina v času.Če obstaja kakršen koli manjka, vas prosimo, da fotografije in se obrnite na službo na prvič.

1. Čas dostave je omejitev 15-20 dni.Čas dostave omejitev se lahko odloži v sezoni.Prosimo, pripravite blaga vnaprej

2. Posebne storitve naši trgovini: cela trgovina podpira prilagajanje 1 kos po risbi.Če OEM različice je potrebno, vzorec oblačila odpiranje odbor lahko pod pogojem,

3. Še vedno imamo veliko število blago, ki ni na policah.Če je potrebno, vam lahko o tem obvesti vrsto povpraševanja, in lahko nudimo čezmejnih novih izdelkov za dolgo časa

4. Vsi izdelki v naši trgovini imajo več tkanine, da izberejo.Privzeto zdravo krpo in štirih strani, elastični niso izbrani.Če potrebujete kakovosti tkanin, se prosimo obrnite na službo za stranke.

Dodatne Informacije

Številka Modela: 3M37

Spol: MOŠKI

Vzorec Tipa: Digitalni tisk

Poreklo: Celinska Kitajska

Zapiranje Tip: NOBEN

Postavka Vrsta: Majice

Slog: Priložnostne

Rokav Dolžina(cm): Kratka

Ovratnik: Zavoj navzdol Ovratnik

Primerno Sceno: Plaža

Kraj Izvora: Kitajske (Celinska)

Uporablja Sezone: Poletje

Material: Poliester

Vrsta Tkanine: Kepra

Tip Majice: Priložnostne Majice

Rokav Slog: Redni

CN: Guandong

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki