18Pcs Visoko Trdoto Diamantno Žago Ostra - Titanom Prevlečeni Burr Kamen Datoteke,Diamond Brušenje Kolesa motorne žage Datoteke-FS-PHFU

0 ★
(0)

€12.81   €9.86

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m431457

Opis Izdelka

18Pcs Visoko Trdoto Diamantno Žago Ostra - Titanom Prevlečeni Burr Kamen Datoteke,Diamond Brušenje Kolesa motorne žage Datoteke-FS-PHFU

Trajne Uporabe: Naše diamond kolesa so s titanom prevlečeni, kar pomeni, da se življenjska doba teh vaj je veliko več kot, da drugih kolesa brez titana plating.Poleg tega, diamantni delci na drill bit so polirani fino in enakomerno, trda in ni enostavno nositi

Hitro Rezultat: To je močan ostrenje orodje, ki z visoko trdoto diamantno žago, tako da lahko konča brušenje stvari tako hitro, kot si lahko.In se znebite problematično strani mlin.

Široka Uporaba: na voljo so tri velikosti v našem set, ki so primerni za različne velikosti.Uporabite ga lahko v kovinski poliranje, motornih žag, lesa in tako naprej.

Enostaven za Namestitev: motorna žaga ostra je enostaven za namestitev, Ga lahko spremenite v samo dveh korakih.Poleg tega, to titan-prevlečeni datoteko je težje in bolj odporne na obrabo, tako da vam ni treba spremeniti, da se je pogosto.

Primeren Tip: 5/32inch kolesa za Električne verižne žage in druge mala rezilo, 3/16inch kolesa za majhno olja, motorna žaga, 7/32inch kolesa za velike olja motorna žaga.

barva: zlata

Material: emery

Vsebina Paketa:

6 x Burr brušenje kamna datoteko 5/32inch

6 x Burr brušenje kamna datoteke 3/16inch

6 x Burr brušenje kamna datoteko 7/32inch

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

DIY Dobave: ELEKTRIČNI

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki