Samolepilni Mop Posnetek Kopalnica Police, Stenske Držalo Čopiča Gospodinjski Torage Kavljem Prosti Udarec Metlo Kuhinja Obešalnik Kavljem A8E7

0 ★
(0)

€1.07   €0.54

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m42863

Opis Izdelka

Opis izdelka:

Lahko preprosto urejeno metle, brez motorja; omela, grablje, dežniki, čiščenje orodja, športna oprema, itd!To je oprijemljivost in tesnjenje sile.Odlično nepremočljiva, plesni dokaz in olje dokaz uspešnosti.Metlo rack lahko prihranite prostor, shranjevanje stvari, ohraniti čisto in urejeno, in poenostaviti svoje življenje.

Enostaven za namestitev, brez vrtanja - tam je močno lepilo na hrbtni metlo posnetek, ki se lahko namesti brez vrtanja.Pred uporabo, očistite stene, palico mop rack, pritisnite tipko za 10 sekund, da extrude zraku, in nato uporabite čvrst in vzdržljiv mop rack 24 ur kasneje.

Samodejna prilagoditev in anti slip – Vsak vpenjanje groove samodejno prilagodi debeline vsak ročaj in katerim je s težo, da poskrbite, da ne stran.Silikonski ročaj lahko prepreči orodje ročaj iz drsna in praske, brez skrbi, da bo nalepka škodo, steno ali strop.Dvojne gume vpenjanje utori trdno popraviti vse, da zagotovi, št drsna.

Robusten in vzdržljiv - v stenske mop stojalo za družine ima visoko kakovostno mop rack, ki lahko varno nositi težkih predmetov.Dvižno ročico, ki se lahko sprostijo enostavno in hitro, je primerna za vpenjanje različnih predmetov z 4.13 cm premera ročaj.Metlo rack wall mount je narejen iz čvrst plastike in lahko zdrži 22 kilogramov.

Pogosto uporablja – kakovostne nalepke so super oprijem, niso enostavno stran, in ne lepljivo vložki.To je odstranljiva, pralna, večkratno uporabo in je primerna za les, plastiko, keramične ploščice, kovine, keramike, vrata, iz nerjavečega jekla površine, stekla in drugih površin (razen barve, sadre, cementa, betona, papir, stene).Primerna je za kopalnice, pralnica, kuhinja, garaža, vrt, klet, pisarna, itd.

Specifikacija izdelka:

Material: ABS+TPR

Barva: rumena, modra, oranžna, bež

Velikost: 11.2 * 4.3 cm (4.4 * za 1,7 palca)

Priložnosti: kuhinja, dnevna soba, kopalnica, vrt, itd.

Paket vključuje:

1 * Metlo rack

Dragi kupec,Dobrodošli v naši trgovini.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Dodatne Informacije

Uporaba: Garaža

Material: Plastični

Vrsta: Shranjevanje Imetniki & Stojala

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki