433MHz Univerzalno RF Daljinski upravljalnik Kopiranje 4 Channel Kloniranje Duplicator Klon Daljinski upravljalnik Za Kopiranje Električna Garažna Vrata Nadzor

0 ★
(0)

€2.08   €1.14

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m422045

Opis Izdelka

Opis:

Multi-funkcionalne in multi-spremenljivka, in uporabniku prijazen, preprost načrt, in hiter za uporabo.Ta pametni kopijo daljinski upravljalnik je primerna za električna vrata, daljinsko upravljanje, teleskopska vrata, daljinsko upravljanje, in garažna vrata, daljinsko upravljanje itd.

Previdnostni ukrepi:

1. Predpogoji za izbiro daljinski upravljalnik: originalni daljinski upravljalnik funkcija je normalno, daljinski upravljalnik čip je enako ali združljivo, in daljinski upravljalnik frekvenca delovanja je enak.

2. Daljinski upravljalnik lahko samo kopiranje omejeno kodo, učenje kodo čipa, in del single-chip daljinski upravljalnik (za model copyable čip, glej, model copyable čip).

3. Dvosmerni daljinski upravljalnik, rolling code daljinski upravljalnik, in single-chip šifriranje program daljinsko upravljanje, ni mogoče kopirati.

4. Pred kopiranjem daljinski upravljalnik, pazite na to, da obstoječe geslo) na daljinskem upravljalniku je bilo primerno, in preverite, ali je geslo je počiščena uspešno.Sicer pa to ni mogoče kopirati.

5. Prosimo poskrbite, da bo vaš daljinski upravljalnik ima dovolj moči, dlje razdalje med dvema upravljalniki, bolje je!Če je kopija razdalja je preblizu, preklopite različnih zornih kotov če želite kopirati.Pritisnite in držite gumb na originalni daljinski upravljalnik, pošiljanje signala je povsem normalno, in nato pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku, da se zagotovi, da funkcija je popolnoma kopirati.

Specifikacija:

Material: ABS

Barva: Kot je prikazano.

Tip: Brezžični Daljinski Upravljalnik

Uporablja: kot so električni teleskopska vrata, daljinsko upravljanje vrat, daljinsko upravljanje, alarm, daljinski upravljalnik, itd.

Napetost: 12V 27A baterije (vključene).

Brezžični prenos na daljavo: 50-150 (v metrih). (odprti prostor)

Seznam Vsebine:

1 * 433MHZ Brezžični Daljinski upravljalnik Duplicator

1 * Uporabniški Priročnik

1 * Keychain

Opombe:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-3 mm razlika.

2. Zaradi različnih monitorjev in različnih svetlosti slike morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Širok Spekter uporabe: Primerno za osebne avtomobile, garažna vrata, vrata, sunroofs vozilo/motorno kolo, alarmi, dom, zdravje izdelke, kratkega dosega, brezžični daljinski upravljalnik izdelkov, električnih/home automation svetilke, nadzor industrijskih izdelkov, itd.

2.4 Gumbi Design: Obstajajo 4 gumbi na vsak daljinski upravljalnik duplicator, ki vam lahko pomagajo nadzor naprav natančno.Oblikovan je z močno zasebnosti.

3.433 MHz Fiksna Koda: To je osnovna frekvenca daljinsko cloner (433.92 mhz) za kopiranje 99.99% skupnih osnovnih in učenje kodo. (rolling code upravljalniki ne bo deloval).S tem oddaljenim cloner, lahko klon vse 433MHz omejeno kodo daljinski krmilniki.

4.Koda Obračun: Pritisnite in držite tipko za odklepanje in zaklepanje gumbe ob istem času, LED-indikator začne hitro utripati članice, in vse podatke v pomnilniku se izbrišejo.

5.Enostaven za Uporabo: daljinski upravljalnik duplicator je enostaven za namestitev in uporabo, in ga lahko neposredno zamenjavo starega, vam prinaša veliko udobja.Prihaja keychain, lahko ga pritrdite okoli vaša oblačila, hlače, torbe, itd, enostaven za prevoz.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: VAHIGCY

Vir Napajanja: Električne energije

Vrsta: Drugo

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki