Orodje Strešnik Rezanje Pero Karbida Enostavno Upravljanje Fine Izdelave Za Strešnik Za Rezanje Visoko Natančnost, Črni Popolnoma Novi

0 ★
(0)

€0.41   €0.21

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m421067

Opis Izdelka

Značilnosti:

*Iz Karbida, trpežne, odporne na obrabo in praske, odporna in se lahko uporablja za dolgo časa.Uporablja za označevanje steklene ploščice, je dober pomočnik za svoje delo.

*Kovinsko ploščo stekla marker napis pen je ostro in gladko nasvet, in samo en poteg lahko proizvajajo znamke oniron listi, keramične ploščice, jeklene plošče, in frnikole.

*Ta graviranje pero je enake velikosti kot običajno pisanje pero, tako da je enostaven za prevoz in uporabo.Pero posnetek oblikovanje, ni težko izgubiti,ki je primerna za vas, za risanje črt in marksanytime in kjerkoli.

*Ukrivljeno konico peresa omogoča delovanje več dela za varčevanje in udobno.Non-slip za oblikovanje vzorcev je bolj udobno, enostavno upravljanje in uporabo.

*Nacionalno izvajalsko telo je fine izdelave in visoko natančnost.Odlično izdelave lahko zagotovi trajnost in stabilnost izdelka.

Specifikacije:

Ime izdelka: Kovinski Strešnik Rezanje Pero

Material: Volfram iz legiranega jekla

Barva: črna

Dolžina: (Pribl.) 150 mm / 6 Inch

Primeren za: Strešnik Rezanje

Količina: 1PC

Vsebina Paketa:

1 X Kovinski Strešnik Rezanje Pero

Opomba:

1.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palca.

2. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

3. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: VIBRATITE

Uporaba: Domov DIY

Vrsta: Električno Orodje, Deli

Velikost: 150 mm

Poreklo: Celinska Kitajska

Material: Titana jekla

Številka Modela: Kovinski Strešnik Rezanje Pero

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki