DW-206 Povzetek Bronasto Nekaj Papige, Kiparstvo Zelena ptica ljubezni Živali Kovinske Obrti Figur Poročno darilo dekor

0 ★
(0)

€1 342.17   €1 221.38

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m418872

Opis Izdelka

Naša prednost 7 dni za dobavo - Naši tovarni je strokovno proizvajalec bronasto kovinske obrti,bronasto darilo obrti in bronasto art dekor.Trenutno imamo velik popis nad 500 kosov, iz katerega lahko izberete.Nenehno dodajanje dodatnih modelov na našem območju.Vsak model je na zalogi in na voljo za takojšen nakup (odpremljeno, in sicer v 7 dneh od naročila) ali pa se lahko proizvaja precej hitro, kot smo urejenega plesni, za vsak model. 15 dni denar nazaj - mi Smo tako prepričani, da vas bo navdušil s svojo nakup/s, ki nudimo vam naše ironclad garancije - lahko se vrne nakupa za celotno vračilo vaše kupnine, če niste zadovoljni, iz katerega koli razloga.Preprosto nas o tem obvestite o vaši nameri, da prekličete vaše naročilo, in vrniti vaš izdelek za nas - brez težav na vse in brez obrazložitev potrebna.Hotline - Svetovanje Linijo, Pon-Pet .8.-6pm. (Kitajski čas) mi Smo tukaj, da vam pomaga in na našo Customer Service Osebje govori angleško!Prosimo, ne oklevajte, pokličite naše Svetovanje Linijo s preiskav, ki jih morda imate o naših izdelkih ali storitvah.Priljubljena stik alternative - Prosimo, upoštevajte naš Tradermanger in whatsapp številke in vas prosimo, da nas kontaktirate s temi sredstvi se s kakršnimi koli vprašanji na vse.

Varno Plačilo storitev - sprejemamo Bančna Nakazila, PayPal, Western Union, Visa in Trgovino Kakovosti.Po meri naročila - Ja!Sprejemamo naročila za projektiranje, kopiranje in proizvodnjo bronasto modelov glede na svoje posebne zahteve.Pošljite nam vaš design sliko in zahteve in omogočajo našim Kiparjev za proizvodnjo glinenih model za vašo odobritev.Stranke, ki že imajo modeli ali vzorci, ki so vabljeni, da jih pošljete na nas, da omogočajo natančne silicij prikazov, ki jih je treba sprejeti (krajše dobavne roke in večjo natančnost.) Lahko ste popolnoma prepričani, da je prvotni modeli poslal, da nas bodo popolnoma varno z nami in se vrnil v vas, v popolnoma enakem stanju, kot ga je prejel.Če imate fotografije ali skice ali izvirne modele, preprosto predstaviti svoje koncept in nam omogočajo izdelati primerno oblikovanje in nato še oblikuj model za vašo pozornost.Opis Izdelka

Povzetek Ptica Kiparstvo - Maškarada - Živalskih Figur - Martin Klein Čisti "A" razreda 88/12 bron (ne smolo).Polni velikosti model - H52cm L21cm W14cm Zgornji razred redu oddanih kip.Zelo ostre podrobnosti. 100% odlično označena mint stanju

S svojo sodobno bronaste figurice Maškarada, Martin Klein ustvarja zanimive skulpture, ki je upodobljena skrivnostno zgodbo o nekaj ptic.Težka odvzem živali, ki je v kombinaciji z zeleno patino, in končno duhovit scenarij, ki kulminira v zlate maske, da živali obrabe na njihove glave.Abstraktna živali v Klein je bronasto se zdi nenavadno, vendar nujni ob istem času.Dani na diskretno marmorja znanja, bronasto Ptica Maškarada spremeni v določen paša za oči v vsakem okolju, ki dokazujejo, da je Martin Klein še enkrat uspelo ustvariti zanimiv del sodobne umetnosti.

Umetnik Martin Klein (*1979) prihaja iz regije Dresden.Po vklopu je njegova strast za umetnost v svojem poklicu, ambiciozen kipar in slikar kmalu sedežem sam v svetu umetnosti v regiji.

Podjetje in Proizvodnjo

Stranka fotografija

Nakup umetnost je stvar zaupanja

Ta izjava je resnična, za analogni in digitalni svet, slednji, ki danes ponuja stranke izjemen izbor del iz vsake veje za vizualne umetnosti.Stranke oskrbe podrobni opisi skulpture, predložiti tudi informacije o velikosti in teži in dobi, da nekaj veš o proizvodnje, kakor tudi umetniškega procesa.Umetnik je običajno uvedeni v veliki meri v pokončnem in nekaterih ponudnikih tudi kažejo, kratkih videoposnetkov proizvodnega procesa in o umetniku.

Plačilni pogoji

Pogosta VPRAŠANJA 1. Je ok, da po meri, da bronasti kipi, za mene?

Da.Smo strokovni bronasto Pes kiparstvo livarna in zelo dobro prilagojene storitve.

1) Po Meri Storitev -- Velikost

2) Po Meri Storitev -- Patino (Color)

Obstaja več priljubljenih patinas (barve) za bronasti kip.

Če vam ni všeč patino na fotografijo, se obrnite na nas za več informacij.

3)Po Meri Storitev -- Design

Če že imate načrt, ki ga želite, ga lahko pošljete na nas, skupaj z vašimi zahtevami, o svoji velikosti in patino.

Bomo izdelali ponudbo za vas v 24 urah 2. Nasveti za čiščenje in vzdrževanje bronasto skulpturo?

1)Odstranite prah z vlažno krpo.

Ne uporabljajte kovinskih predmetov ali žico ščetke za čiščenje kiparstvo.

Ne uporabi abrazivnih sredstev ali čistilna sredstva, ki bodo morebiti nič konca.

2)ZUD – blagega Čistejši.Uporabite za odstranitev trdovratnih madežev.Zud očisti vse kovinske površine, vključno z bronasto.

Zud se lahko uporabljajo v prahu ali tekoči obliki.

3)Limonino Olje Nanesite majhno količino olja z čopič ali mehko krpo.Zajemajo celotno slika z oljem.

Obrišite površino nežno in mehko krpo, da vzlet odvečno olje.

4)Prilepite Vosek - zelo tanka, celo plast voska je treba uporabljati z mehko krpo.Dovolite vosek sit in posuši, preden

poliranje.Vosek je treba uporabljati po bron je bilo očiščeno in posušeno.Ne uporablja, če je z uporabo limoninega olja.

5)Ali pa Nič: Veliko bronasto lastniki raje sedel nazaj in uživajte v naravnih reakcije in procesa staranja svoje skulpture. 3.Kako naročim?

1)Spletna Naročila: Ko ste postavili elemente v vašo nakupovalno košarico in sledite navodilom na zaslonu, da se naročilo.

2)Telefonsko Naročil: Klicna številka 0086 15831244767. Naš urad je odprt ponedeljek - petek, 8:00 - 6:00.Če smo

navailable, bomo pokličem nazaj takoj, ko je mogoče ali naslednji delovni dan.

3)E-Naročila: E-pošto z vašim imenom, obračun/naslov za dostavo, e-poštni naslov in telefonsko številko.Vključujejo model

številke in ime skulpture, ki bi želeli naročiti.Kontaktirali vas bomo in dokončal transakcijo. 4.Plačilo:

Dodatne Informacije

Kraj Izvora: Hebei, Kitajska

Regionalna Funkcija: evropa

Slog: Starinsko Imitacija

plesni: Da,

Številka Modela: AH-DW-206

Vrsta: bronasto

Poreklo: Celinska Kitajska

PARK: 5 kosov

Certificiranje: CE

DIY Dobave: ELEKTRIČNI

Po meri: Da,

Barva površine: patino

Ime: povzetek ptica kiparstvo

MOQ: 1 kos

Material: Kovine, bronasto

Teža: about 7.5kgs

Blagovna Znamka: HKNA, Artshom

Velikost: H52cm L21cm W14cm

Tema: povzetek ptica kiparstvo

Tehnika: Litje

Design: Strokovne Ekipe

Vrsta izdelka: Kiparstvo

Uporaba: Art & Zbirateljske

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki