Tovarne neposredno po meri, prodajo ženski model EU in ZDA velikost Strokovno šivanje lutke izmenljive roke in noge krojač manekenka

0 ★
(0)

€617.46

Na zalogi
Oznake:

Model, manekenka, lutke za oblačila, stojalo, manekenka za celotno telo, manniquin za celotno telo

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m413035

Opis Izdelka

Funkcija & Podrobnosti

Ki se zavzema za celovitost !Odporna PS slike !Ta spletna stran vseh izdelkov so slike ustrelil s pravimi izdelki.

Velikost

Izdelek velikosti, pakage velikost SKU Ko kraj, da o tem obvestiti prodajalca, kaj obsega, ki jih potrebujete.Bomo ponudbo glede na svojo velikost.Prosimo, dovolite razumnem napaka 2-3cm.

Več Tip

Za podrobnosti se, prosimo, obrnite na prodajalca storitev za stranke.

O Šivalne manekenka

Prosimo, bodite prepričani, da preberete ta opomnik, ko naročanje šivalni manekenke: 1. Zaradi visoke strokovnosti šivanje manekenke.Naša trgovina sprejema samo prilagajanje, brez zalog.Zato, prosimo, pošljite zahtevek za zamudo pri dostavi, ki je približno 20 dni na spletni strani.Zaradi začasne, da smo uspeli dokončati dostave v času, določenem s Alibaba sistem. 2. Ko kraj, da o tem obvestiti prodajalca, kaj obsega, ki jih potrebujete.Bomo ponudbo glede na svojo velikost.Prosimo, dovolite razumnem napaka 2-3cm. 3. Če ni izguba funkcionalne, izdelek ne bo sprejet za vrnitev.Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in podporo ! !

Plastični Obešalnik

Jasno Akril Obešalnik

Imitacija Pearl Obešalnik

Kovinski Obešalnik

Otroci Lesa Obešalnik

Les Obešalnik

Modrc Rack

Šivanje Manekenka

Predstavitev Manekenka

O Prilagajanje

1: Za velike količine naročila, kupci lahko prilagodite barvo izdelka.Za podrobnosti se obrnite na prodajalca. 2. Potreba po meri, obliko in velikost izdelka.Potem moramo narediti nov plesni, tako da boste morali plačati plesni pristojbina.Naročila več kot vnaprej določeno količino, se Bomo vrnili v plesni pristojbina. 3. Mali naročila lahko po meri prilagodite svojim logotipom.Vendar pa morate plačati za logotip stroškov proizvodnje.Logotip se pridobiva na različne načine, bo učinek drugačen, odvisno od procesa.Posvetujte se s prodajalcem za več podrobnosti.

Zgodba Blagovne Znamke

Prijazno Opomnik

1: Nekatere naše osebno ali poklicno proizvodov, ki so potrebne, da knjiga, prosimo, da prodajalec pred oddajo naročila.Po oddaji naročila, kupec mora vložiti vlogo za daljši čas dostave.Posebne čas dostave je dogovorjen z obeh strani. 2. Če kupec ne določa logistično podjetje, ki ga sam izbere, lahko prodajalec spremeni logistično podjetje, kot je potrebno.Da bi izboljšali varnost, gospodarstvo ali pravočasnost prevoz. 3. Zaradi različnih lokalnih poslovnih politik kupca, cene vseh izdelkov ne vključujejo carinjenje pristojbin in davkov na uvoz.Kupci morajo pomagati logističnih podjetij v carinjenje, kot je potrebno.

Dodatne Informacije

Material: FRP & zavit tkanine

Velikost: S-XL

Področje uporabe: Poučevanje, oblačil, načrtovanje, oblačila vzorca, zaradi česar

Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Funkcija: Plus Velikost

Pribor: Začasno stent in znanja

Manekenka Tip: Celotno Telo

Barve: Siva

Značilnosti: Odstranljiva roke in noge meri manekenka

Slog: prilagodite manekenka

Spol: ŽENSKE

Številka Modela: BIL REŠEVALEC-JMF038

Izdelek napake: 1-2 cm Velikost odstopanja

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki