100 kozarcev/veliko Lepih Zlato Turčija Perje 25-30 CM 10-12 Poroko, Božič za Pribor Obrti DIY Plumas De Faisan

0 ★
(0)

€73.67   €58.94

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m400020

Opis Izdelka

Material:

Gosjim perjem

Or: Črna in Zlata

Količina:

100 Kos izbere

Velikost : 10-12 cm 25-30 CM

Stanje: Novo, višjo qulity

Sliko je pokazala,

Opomba: dejanske barve se lahko majhne razlike v sliki je prikazano, Ker računalniškega zaslona, svetlobo in kamere in pero Tingin tme, upam, da ste razumeli, hvala vam!

Eden.dostava po celem svetu. (Razen nekaterih državah in apo/fpo) 2. naročila se obdelujejo v času po potrditvi plačila.TRI.pošlji le potrdila, naslove.Naslov vaše naročilo, mora ustrezati vaš naslov za dostavo 4. Tranzitni čas je storitev, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi In prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične Sezone.pet.če ne boste Prejeli vaše pošiljke v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas bo spremljala ekspedicijo in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6 Prosim, ne odprete spora brez komunikacije, to je nepošteno, da prodajalec.Bi radi, da vam pomaga rešiti vaše težave.

Eden.Imate sedem dni, da nas kontaktirate in trideset dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je ta postavka je v svoji posesti več kot sedem dni, se mu šteje se, uporablja in ne bomo kupnino ali zamenjavo.Brez izjem!Stroške dostave nosi kupec. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate Priskrbeti se nas s prevozom številko za sledenje, posebni razlog za U-turn, in vaš po 35;.TRI.Bomo Povrne celotno plačilo po prejemu element v izvirno Stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, Ko kupec in prodajalec preklic transakcije.ALI lahko odločijo za zamenjavo. 4. Ne pusti negativne komentarje brez komunikacije, sicer ne bomo kažejo, vračilo ali vrniti.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Povratne informacije.To je zelo pomembno, da vas prosimo, da nas kontaktirate neposredno pred vami.Nam nevtralne ali negativne povratne informacije, zato smo lahko zadovoljivo Srečanje vaše skrbi

Dodatne Informacije

Številka Modela: Turčija Perje.

Material: Turčija Pero

Vzorec: Barvana

Dolžina: 25-30CM 10-12inch

Poreklo: Celinska Kitajska

Paket: 100 kozarcev/veliko

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki