Električni Mešalnik za ponovno Polnjenje Močan Epoksi Mešalnik ročni Smolo Kanje S 4 Večkratno uporabo Mešalnik Veslo DIY Obrti

0 ★
(0)

€25.05

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m399449

Opis Izdelka

Visoko delovno učinkovitost, prihranek časa in močnim mešanjem sile.Z električnim ročnim mešalnikom osvobodi svoje roke iz ročno mešanje in močno zmanjšuje utrujenost!

To epoksi smolo mešalnik za smolo, ki je v smeri urinega kazalca in v nasprotni smeri urnega kazalca gumbi.Po oddaji mešalnik v epoksi pokal, preprosto pritisnite in držite smeri urinega kazalca in v nasprotni smeri od tipk, da začnete mešanja.Naše mešanje vesla funkcija poševno štiri-rezilo design za lažje, bolj enotno epoksi mešanje z manj zračni mehurčki.

Polnilne ročni epoksi mešalnik prihaja z USB kabel za polnjenje, (baterije niso vključene) za enostavno in hitro polnjenje, medtem ko se je lahek, ga lahko preprosto vzemite epoksi mešalnik z vami, kamor koli greste.

barva:Modra

Material:plastika

Vsebina Paketa:

1 x Električni Mešalnik

1 x Kabel za Polnjenje

4 x Mešalnik Veslo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: FGHGF

Zmogljivost (l): Drugo

Certificiranje: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki