Otrok Stunt Tricikel Električna Risanka Vozil Igrača Lahka Glasba Vrtenja Izobraževalna Igrača Avto Električna otroška Igrača Birthda

0 ★
(0)

€25.80   €10.83

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m396084

Opis Izdelka

Opis:

Spinning Stunt Avto je Igrača izdelana z barvnimi lučmi in jasno glasbe, ki je idealen za svoje otroke, če želite poslušati glasbo, medtem ko igranje.Luči spremembo barve, z ritmom glasbe.Tricikel igrača lahko stojijo in vrtenje, spodnjem nadstropju je propped navzgor, zavrtite za 360 stunt vrtljivost in vožnjo samodejno.

Specifikacija:

Ime: Otrok, ki je Majstorija Tricikel

Material ABS

Velikost 12*16*12 cm

Baterijsko Napajanje

Seznam vsebine: 1* Tricikel, Igrače (brez Baterije)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zabavno Tricikel Igrača: Spinning Car Stunt Igrača lahko hoditi in stati in samodejno vrtenje.Vaši otroci bodo radi tega zanimiva igrača risanke fant in dekle, jahanje tricikel igrača.

2.Vzdržljiv Material: Stunt Tricikel Avto je Igrača trpežna z odlično ABS materiala.Stunt Car Igrača je odlično izdelave in je varen za uporabo, z zaobljenimi vogali

3.Privlačna za Otroke: Otrok Stunt Tricikel je privlačna za otroke.V spodnjem nadstropju Stunt Tricikel je Igrača propped navzgor, obrne na 360 stunt vrtenja, in vožnja samodejno.

4.Lepi Luči: Električni Risanka Avto je Igrača izdelani z visoko kakovostjo zvoka zvočnik, jasno in ne kruto, varuje otroka ušesa, in ga otroci lahko poslušate glasbo, medtem ko igranje.

5.Odlično Darilo: Električni Stunt Tricikel Igrača je lahko odlično darilo za Božič, Dan Otrok, Novo Leto, zabave, rojstni dnevi, itd.Super za otroke in jih vodijo stran od telefona.

Dodatne Informacije

Material: Gume

Vrsta: motorno kolo

Priporočamo, Starost: 4-6y

Opozorilo: NOBEN

Poreklo: Celinska Kitajska

Številka Modela: Otroci Vagon Motocikel

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki