3 Hitrosti Prenosni in Polnilna Mini Fan Vrtljiva Miza USB Namizni Ventilator Z Anti-Slip Nastavljive Zadnje Noge

0 ★
(0)

€34.66   €27.38

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m389126

Opis Izdelka

[Majhen, Vendar Močan fan]mizo fan je majhen, vendar močan, 3 hitrosti,to je enostavno, da prilagodite hitrost vetra-nizka/srednje/visoko/ ravni,tako da lahko omogoča več izbire v različne temperature okolja.

[Rechargeble& Prenosni Ventilator]majhna akumulatorska fan vgrajeno baterijo lahko baterije z a premium baterije lahko traja do 3-13 ur iz različnih hitrosti , tako da, ko polno napolnjena lahko prenosljiv, da bo to zunaj ali potovanje.

[Edinstveno Vsestranska]mizo ljubitelj malih tiho z Srčkan Pes Obliko, Njegove zadnje noge se lahko prilagodi treh zornih kotov,bolj primeren za piha področju.z občutljivo pakiranje je najbolje, darila za prijatelje,družino,otroke.

[Nastavljiv Obračanjem Fan]prenosno mizo ventilator z nedrsečo obračanje design, Pritisnite tipko 3 sekunde, nato se lahko niha od 0 do 90 stopinj, da neposredni zračni tok, kamor želite.in tudi sprednji pokrov odstranite,enostaven za čiščenje mizo fan rezilo.

[ Obleko za Multi-Priložnost]majhne osebne fan uporabljajo visoko kakovostne plastike.To je stabilno delovanje in dolgo operacijski življenje,Varne in Convinent za notranjo ,zunanjo uporabo, kot nalašč primerna za pisarno, družino, spalnico, knjižnica, uporaba in podobno.

Barva:roza

Material:plastika

Vsebina Paketa:

1 x namizni ventilator

1 x USB kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: Cikuso

Poreklo: Celinska Kitajska

Moč (W): 5w

Daljinsko Upravljanje Funkcija: No

Napetost (V): 5V

Časovna Funkcija: Ni Čas

Certificiranje: NOBEN

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki