Električni Za Mokro Suho Zbiranjem Glavo Za Dyson V7 V8 V10 V11 S Posodo Za Vodo Mop Glavo Mop Blazine Vode Pokal Zamenljivi Deli

0 ★
(0)

€70.94   €56.05

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m385780

Opis Izdelka

Električni Za Mokro Suho Zbiranjem Glavo Za Dyson V7 V8 V10 V11 S Posodo Za Vodo Mop Glavo Mop Blazine Vode Pokal Zamenljivi Deli

1,Narejen iz visoko kakovostnega materiala, trpežna in praktična za uporabo.

2,Multi-funkcionalne zasnove, suho mop, mokra mop, voskanje, sesanje štiri v enem, večnamenski stroj, reševanje različnih čiščenje težav naenkrat.

3,Sprejme fine soft vlakna, mop učinkovito čiščenje največ vode madeži na tleh.Po demontaža, mop je mogoče oprati in ponovno uporabiti.

4,Močan pogonski motor naredi doma čiščenje več, prihranek časa in dela, varčevanja, primerna za različne tla, kot so keramične ploščice, marmor, in lesena tla.

5,električni mop glavo prihaja s treh parov mop blazine in vam omogoča, da jo uporabljajo za voskanje po zbiranjem, daje tla sijoča polirani videz.

Opremljanja: Za Dyson V7 V8 V10 V11.

Barva:Kot prikazano

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 x mop glavo

1 x rezervoar za vodo

6 x krpe

1 x steklenico vode (naključno zmogljivosti, ne sprejemajo določeno )

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki