Za Rowenta ZR009006 Filter za X-Force Flex 8.60 Akumulatorski sesalnik Stroj

0 ★
(0)

€11.96   €6.10

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m377893

Opis Izdelka

KONČNI FILTRACIJI: za podjetja Rowenta 99% tehnologija filtra ujame ves prah navzdol do najmanjših delcev, ostane le čist zrak za zdrav življenjski environmentEASY VZDRŽEVANJE: A 0.55 litrski prahu posoda izdelana za dolgotrajno čiščenje in manj praznjenje je, z enostaven dostop design za enostavno praznjenje in enostaven za čiščenje (100% vode stroj)

PET LJUBKOVAL PRIBOR: Ljubljenčka, Turbo Šoba kot nalašč za čiščenje hišnih dlake in krzna, kot tudi Crevice Šoba, Kavč Šoba, dodatni filter in dve integrirane pohištvo ščetke

Zmogljivo Sile motornih state-of-the-art Digitalni Sile motor z največjo sesalno močjo do 130 Zraka Watt in samodejno prilagoditev rezalne hitrosti za optimalno odsesovanje pretoka zagotavlja temeljito čiščenje vaše celotno hišo.

Več runtime zaradi odstranljiva baterija 7-celic/25.2 V baterija zagotavlja do 45 minut dosledno sesalna moč za čiščenje celotne hiše z enim polnjenjem, s hitro in priročno 3-urno polnjenje cikla.pri uporabi ročne vakuumske v močan Eko položaj

Nadzor Se prikaže nadzor zaslon, ki vas postavi v popoln nadzor: s 3 nastavitve in zagon sproži, lahko prilagodite raven napajanja za vaše potrebe, medtem ko preostali runtime se prikaže.

Odlična vodljivost na vakuum kjerkoli nov način sesanja z neverjetno lahkoto, hvala za pametno načrtovanje z gibljivo cev za vakuumsko kjerkoli, brez upogne navzdol in Globoko Power LED lučka za zaznavanje prahu v medlo osvetljeni področjih.

Povečanje Sproži Naš patentiran, baterije, shranjevanje povečanje sproži postavlja polno moč na dosegu roke.Za vsakdanjo nezgode ali intenzivno čiščenje delovnih mest, lahko pritisnila na sprožilec za dodatno povečanje moči, ko jo potrebujete!

Globoko Power LED Luči Čiščenje kjerkoli iz trdega tla odeje in preproge na velikih površinah zahvaljujoč novim, edinstvenim Globoko Power LED Vision šoba, ki pobere tudi večjih predmetov, kot so koruzni kosmiči ali arašidi.

99.9% filtracija: čisti zrak dostave X-Force Flex 11.60 ponuja popolno higieno in filtracija hvala za 99.9% filtrirno tehnologijo, ki zajema vse delcev vse do najmanjše in javnost čistega zraka.

Enostavno vzdrževanje Rowenta največjih prahu posoda pokriva velike površine z manj odpadki, z zmogljivostjo do 0,9 l, enostavno praznjenje in stroj format za skupno udobje in trajno delovanje.

Stroj, tudi v pralnem stroju

to za Rowenta X-Force Flex 8.60 filter

Barva:siva+bela

Material:plastika

Vsebina Paketa:

1 x vakuumski filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

hepa filter

stroj filter

ZR009006 Filter

filter za Rowenta

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki