60ml Vsestranski Močne Lase Telo Depilacijska Neboleče odstranjevanje barve, Enostavno Čiščenje Dlake Odstranite Vlažilna Krema za Dekle

0 ★
(0)

€2.08   €1.16

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m37709

Opis Izdelka

Pomembne Informacije

Material:

Paket Velikost:

13.3 cm x 5 cm/5.24" x 1.97" (Pribl.)

Pregled:

Vsekakor, bo vaša koža bolj gladka in čista za uporabo s to kremo, ki je nežen in ne-draži uporabo.To vam lahko pomaga, da odstranite las, obraza, telesa deli, roke, noge in pazduho.

Nedvomno uporabite ga lahko varno in zdravo zaradi svoje naravne sestavine, njena krema obliko omogoča hiter učinek na kožo in telo.

Za izdelavo naravnega ekstrakta, krema, bodo blago in non-draži uporabo.

Dolžina niza je za 13,3 cm, širina je 5 cm.

Primeren je za vse tip kože se uporablja za odstranjevanje dlak telesa.

Opomba:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.Kako Uporabljati: 1.Za boljše rezultate, naredi nekaj za mehčanje las, kot so ob vročo kopel. 2.Uporabljati kremo za odstranjevanje dlak območje in ga hranite za 5 do 10 minut. 3.Uporabite priloženo lopatico za odstranjevanje dlak iz območja, kjer je krema se uporablja. 4.Sperite creamed področje temeljito s toplo vodo (brez mila).Opomnik: Počakajte 24 ur, med drugo aplikacijo.

Specifikacije:

Značilnosti: Neboleč, Učinkovite Vlažilne Neto Vsebina: 100 g Rok Trajanja: 3 Leta Učinek: Lasje Odstranjevanje, Čiščenje Kože Tip Kože: Za Vse Sestavine: Med, Mleko

Package Vsebina:

1 x Hair Removal Cream

Dodatne Informacije

Proizvodnja Licenco: /

Vonj: Drugo

Spol: ženski

Postavka Vrsta: Hair Removal Cream

Poreklo: Celinska Kitajska

Število Kosov: Ena Enota

Za Posebne Namene, Kozmetična: NO

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki