Top Deals Zamenjava HEPA Filter In Krtačo Valja Za Tineco Ifloor 3/Tal Eno S3 Akumulatorski Mokro Suhi sesalec

0 ★
(0)

€33.89   €22.04

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m373674

Opis Izdelka

Top Deals Zamenjava HEPA Filter In Krtačo Valja Za Tineco Ifloor 3/Tal Eno S3 Akumulatorski Mokro Suhi sesalec [Premium Kakovost Materiala]multi-površine krtačo trak je izdelan iz visoko kakovostnega materiala za delo na področju odeje in zaprti trda tla, vključno s trdega lesa, ploščice, marmor, laminat in linolej talne.Mehko krtačo roller je daljše ščetine in večji navor, ki enlarger čiščenje prostora in da to ni enostavno, da bi dobili zaviti.

[Praktične]Ta čopič roll Zajame 99.99% delcev odleteti, medtem ko čiščenje, vključno z delci kot majhne kot za 0,3 Μm, izstreljuje non-alergenimi svež zrak.Prosimo, očistite filter po vsaki uporabi, da vakuum, ki delajo z visokim izkoristkom.

[Enostavna Namestitev & Clean]Proste roke iz zapleteno zamenjava korake.Brez dodatnih potrebna orodja.Spreminjanje potrošni vzdrževanje filter vsakih 3-6 mesecev za boljšo zaščito vašega iFloor sesalnik.Čopič Roll lahko pametno in temeljito čiščenje sama s samočistilno funkcijo, prihranek časa in energije po čiščenje.

[Perfect Fit]Združljiv z Tineco iFloor 3/iFloor Eno S3 Akumulatorski Mokro Suhi sesalec.

[Effect]Visoka učinkovitost delcev in dvojno plast filter ujame nevidni delci bolj učinkovito,vam ponujajo čist in svež zrak okolje.Tesen Mini vlaken krtačo valja,bo odstranite stubbon umazanijo s tal enostavno in zaščito tal pri čiščenju.

barva:Kot prikazano

Material:plastika

Vsebina Paketa:

2 x valjčne krtače

6 x Filtri

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki