Hepa Filter Glavna Krtača Za Xiaomi Roborock Sesalnik S5 Max S6 Max S6 Čisto S6 Maxv S50 S51 S55 S60 S65 S5 S6 Deli

0 ★
(0)

€52.31   €25.11

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m372439

Opis Izdelka

Združljivost: ti nadomestni deli so primerni za Xiaomi robot sesalniki za prah, za Xiaomi Roborock S5 Max S6 Max S6 Čisto S6 MaxV S50 S51 S55 S60 S65 S5 S6.

Odstranljiva glavna krtača - obeh koncih izmenljive roller ščetke so odstranljive, ločljivi in tudi lažje čiščenje.Ščetine so narejene iz obrabo-odpornih Materialov snop, ki ne seva tleh in daje prekomernega hrupa.

Hepa filter: zelo učinkovit filtrirni materiali so narejeni iz visoko-moč, okolju prijazen material, lahko blokira 99% premera le 10 Mikrometrov, pršice, alergenov in umazanijo.

Stranska krtača - 5-arm strani ščetke imeli večjo moč čiščenja, kot redne 3-roko strani ščetke, dvojno učinkovitost kotu čiščenje.Mehka stran krtačke očisti temeljito, brez vidnih oznak na pohištvo ali stene, in ima daljšo življenjsko dobo kot stransko krtačo z najlon ščetine.Zmeda-free design zmanjšuje zamašitev zaradi zapletanje las.

Podaljša življenjsko dobo: nadomestni deli za Xiaomi sesalnik so strogo testirani za kompatibilnost in življenjsko dobo opreme.Enostavno razstaviti in zamenjajte med redno vzdrževanje.tako, da je vaš za Xiaomi roborock sesalnik deluje na največjo učinkovitost.

Material: plastika

barva: Kot prikazano

Vsebina Paketa:

4 x roller krtačo

8 x stranski krtačo

4 x hepa filter

1 x čisto krtačo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki