Božični Venec Rdeče Jagode jaslic Venci Oranments Božič Darilo Doma Stranka Dekor Obeski za Vrata, Steno z LED Luči

0 ★
(0)

€31.21   €18.72

Na zalogi
Oznake:

cavali doma dekor, debele dekor, hoodie božič božič, rdeči venci božič, starinsko stensko nalepko, antler venec, avto dekoracijo inte, božični venci glavo, božični okraski, ravne, plakat jaslic

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m372267

Opis Izdelka

Specifikacija

Material: plastika

Velikost: 40 CM

Barva: Kot prikazano

Napajanje: dve bateriji AA (niso vključene)

Funkcija

【Jaslice Božič venec】Dodate čar, da je vaš Božični praznik s to oko-lov zeleni venec.Uporabite to čudovito pozimi ali jeseni vhodna vrata venec za praznični jesen, zima, in Božični okraski v vašem domu ali pokrit zunanji lokacijah.

【Naravnih Veren Pritožbe】Jožef, Marija in Dete Jezusa so obdani z borovci vej, rdeče jagode, in sneg, motnega pinecones poudarjena s svetlo rdeče lok, medtem ko zvezda Betlehema iskrice zgoraj.

【Visoke Kakovosti】Božični venec je narejen iz netoksičnih plastike, mehka svila in naravnega materiala.Umetno berry steblo je prekrita s plastjo bleščice, kar je še posebej privlačno in peneča svetlobi.Umetno venec shranjevanje vašega časa in truda, ki ne zahtevajo dodatne skrbi, in ne zbledi.

【Kot nalašč Božični Dekor】Božični venec je lepo in široko uporablja za dekoracijo doma.Kot kamin, vrata, okno, zid, kuhinja, in nekje potrebujete.Lahko se dobro ujema z drugimi Božični okraski.

【Ni Potrebna Montaža & Priročno Shranjevanje】Ni potrebe zbiranja, ste sposobni visi na venec takoj, ko ga sprejme paket, saj je v celoti sestavljen.Plus, njegova idealna velikost lahko ne samo, da bo dobro dekoracijo, vendar prinese tudi veliko udobje pri shranjevanju je dobro, tako da boste lahko povečali njeno izkoriščenost vsako sezono Božič.

Paket Vključuje

1PCS Božični Venec

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: Hokerbat

Material: Plastični

Oblika: Krog

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki