Avto Streho Star Light LED Zvezdnato Vzdušje Okolja Projektor Galaxy Luči

0 ★
(0)

€4.16   €2.82

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m371311

Opis Izdelka

Značilnosti Izdelka

Čudovito Svetlobnih učinkov: Avto, streho star luči, rdeča+modra zvezdnato nebo projekcija ustvarja modi romance, vizualni užitek, a prižgejo celotno zvezdnato nebo, najsposobnejših zvezda na nočnem nebu, vedno osvetlitev svojo pot, light up vaš življenja, dodamo zabavno vožnjo.

Nastavljiv Nosilec: Nočni lučka gostiteljice brez prilagoditev nosilec, gor in dol 90-stopinjski prilagoditev, ki je primerna za različne smeri osvetlitve.

Visoke Svetlosti in Nizko Porabo Energije: Z vgrajenim visoko svetlost koncentracijo diode osvetlitev vir, nizko porabo energije in visoko svetlost.

Univerzalno: Mini velikosti, ki je enostaven za uporabo univerzalni za vozila/avtomobilizem/PC/računalniki/Prenosni baterijo/Rdeča LED vzdušje svetlobe, Dekorativni svetlobe, notranja dekoracija luči, luči v Sili, DJ luči, z on/off stikalo na strani in lahko izklopite stikalo, če dalj časa ne uporabljate.

Enostavna Namestitev: Avto, streho star luči so zelo enostaven za namestitev, z USB vtičnico z 5V napetosti, ga priključite na USB-vtičnico za vaš avto USB v priključek USB.Specifikacija Izdelka

Tip: Mini LED Avto Strešne Luči Projektor

Količina:1pc

Moč: 1 W

Tok: 1 A

Svetloba, Barva: Rdeča+vijolična

Napetost: 5 V

Življenjska Doba: 50.000 Ur Paketu

1 x USB Projekcija Lučka

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Postavka Vrsta: Vzdušje Lučka

Certificiranje: CE

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki