Tiancoolkei Avdio cev preamplifier Odbor Pre-Amp Razred Cev PRED AMP vakuumske cevi ECC82 tube ojačevalec za slušalke

0 ★
(0)

€46.78

Na zalogi
Oznake:

ojačevalnik el34 ecc83, ojačevalnik razreda ab 4, ojačevalnik 1 120, omron ojačevalnik odbor, 1 kwa ojačevalnik odbor, fx pred amp, stojalo fr ecc82 ecc83, kondo preamplifier, cev ecc82, vakuumske cevi ecc83

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m353812

Opis Izdelka

Ta Odstavek Slušalke privzeto je withECC82 cev izberete lahko tudi DIY KIT, je treba za varjenje

Malo lahko nastavite prek vklopite ojačevalnik, ki je v dveh cevi.Zelo priročno! 6N11 in 12AU7, dve kategorije.Na splošno, tako dolgo, kot ta dva sta združljiva z drugimi cevi cevi.Mogoče uporabljati.Na primer:

6DJ8 / 6922 / 6N11 cev pod 6 series modeli,

ECC82 / 12AU7 / GE5814 pripadajo 12 series modeli,

O 12AU7 / 6N11 / 6922 / GE5814 cev zvok, glede na majhno avdicija za primerjavo:

1,12AU7, zvok delno mehko, toplo, je ne oster, občutek brez glitches, zelo gladka, primeren za poslušanje, da simfonija, igral razred.Delno srednje / bas, učinkovitost je dobro.

2,6N11, zvok oster, vendar ne oster in jasen.Močan občutek za hierarhijo, zvok bolj polni vitalnosti, ki je primerna za poslušanje glasov, saj lahko ločite razlike med različnimi res zvok falsetto prej, druga poln zvok, tako solo / out, vokalno glasbo razred je bolje za trojno izjemno učinkovitost,

3, Rusije 6922 novo cev, ta cev je značilno: nizke do visoke šole na vseh ravneh glasba ima dobro predstavo, sprejemljiva, mlačno priljubljena cev, ki je primerna za vse starosti, za različne glasbe.Ali je to filmov ali igranje, glasu, glasbe, gledanje velik šok, ko Poslušajo, ko meditacija Bandari, so v mesto.metrov Shaoyou se lahko neposredno uporablja na 6922.

4, NAS uvoz GE5814 cevi, je nova upravljanje zalog 80. letih, stara, zbirateljske, Zvok in 6N11 približno enako učinkovitost je zelo dobro za alt.Vrhunsko 12AU7, vendar ne 12AU7 čisti nizki, poleg .Po temeljiti primerjavi nekoliko več kot hrup 6N11 velik, po vsem, ne low-noise cev. (6N11-J pripadajo low-noise cev), le malo večji.Tam kontrast bilo ugotovljeno absolutno ne vpliva na glasbo.bodite pozorni na razliko ven .Cene in 12AU7 enako.relativno visoki stroški.

To je le osebno mnenje.Prednosti in slabosti so dejansko rekel, da ne Luanchui, real, ki vam omogoča nakup razume, seveda.Zvok, ali zaradi posebne in drugačne slušalke.

Tudi proizvodov, ki imajo kakršna koli vprašanja.Prosim, da me kontaktirate.Voditi Kul Kazahstan.

S to metodo, je treba pozorno preberite: !!!!

Po dobre linije in slušalke.Za zagon.Potem verjetno o toplotni motor 15 sekund.Slušalke, ki lahko govorijo!Poleg.Ne pozabite.Ne za dolgo časa (več kot pet minut) obremenitev ta žolč ojačevalnik ali lahko poškodujejo stroj. (Tako imenovani brez obremenitve.Da ni priključen na slušalke ali RCA izhodov, ne dostopa do post-faza.Neposredne dolge vožnje stroja) ,za Razliko od tube ojačevalec tranzistor.Če je čas nalaganja.Ojačevalne elektronke in cevi so poškodovane.

Torej, če odklopite slušalke, vklopite majhen ojačevalnik.V nasprotnem primeru, prosimo poskrbite, da je slušalka priključena na majhne ojačevalniki. !!!

Izboljšanje:

1, po meri absoluteGold pozlačen RCA input gnezdo, pozlačeni priključki za slušalke izhod vmesniki seatProvide odlično izpostavljenosti, nemoten prenos.

2, bolje plošča, 3MM debele ognjevarnih materialov.

3,Moč nadgraditi na 24V / 1,5 A (trdne znamke).Popolnoma dovolj, prvotno splošno 24V1A, poleg tega, da se poveča izhodno funkcijo za zaščito, tako da, ko so vklopljeni, rele lahko veliko trenutni vpliv zvoka, je zdaj rešeno, hkrati pa povečuje rele, ki vam omogoča, da priklopite slušalke neposredno vnaprej .brez potrebe, da zahtevajo toploto motorja pred vstavitvijo. (Če ne toplotni stroj, preden priklopite slušalke, ko je moč uporabiti.bo zelo trenutni vpliv zvoka, bo škoda slušalke.)

4, regulator zamenjaj vse uvožene ST regulator, domači kupčij.

Poleg.Cena vključuje vso dodatno opremo.Moč, gostitelj, cevi so homogene, (prinese svoje kabel), ročno pripravljena za uporabo.

Nekateri skupni parametri:

Obratovalna napetost: DC24V / 1.5~2A

Vhodna občutljivost: 50mV

Izhodna Impedanca: 16 ~ 600Ohm

Pridobili: 32dB

Frekvenčni Odziv: 20Hz-20KHz

Pralni delovanja nazivna moč: 15W (toplota velik razlog je, ker ta razred ojačevalnika .Malo koristno delo 10-20%, drugi pa za to, da pretvori v toploto, navzgor, če moraš delati dolge ure, plus priporočilo.majhen ventilator)

Dejanske izhodne moči (imenovano tudi RMS).Po dober test, verjetno 450mw / na kanal. (Figurativno, izhod za slušalke izhod za moč je le 20-30mw), tako za splošno nizko-impedanca slušalke lahko kos, Kliknite (na splošno 20-60 ohm, uho), ampak za nekaj veliko impedanca ali visoka moč slušalke.Večina slušalke, zvočnik enota z velikim premerom, moči je tudi super, in nato telefon ne morejo storiti ničesar.Tako, S to majhno ojačevalnik, Garancije lahko push pravilno pravilno, kaj šele sto Evropski standard slušalke.

Paket vsebuje seznam:

1pcs pred amp

1pcs ECC82 cevi.

1pcs 6.35 3,5 Adapter

Ročno pripravljena za uporabo.

Ne vsebuje napajalni adapter

Tukaj za nakup power adapter

Dodatne Informacije

Teža: 0.45

Snop: Snop 1

Certificiranje: NOBEN

Številka Modela: ECC82 Cev PRE

Združljivo Avdio In Video Oprema Slog: Slušalke & Slušalke, Ojačevalnik

Paket: No

Poreklo: Celinska Kitajska

Dimenzije (Šxvxg)): -

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki