1pcs Prostem Nepremočljiva Zložljive Kozmetični Torba Ženske Potovanja Toaletni Pripomočki Visi Suho Mokro Ločitev Lahko Visi

0 ★
(0)

€6.53   €4.50

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m34749

Opis Izdelka

Opis:

Lahko shranite vaše potovanje toaletni izdelki, podatki, polnjenje kabli, in nekatere pripomočke skupaj.Zelo praktično.Visoko kakovosti poliester materiala, stroj.Okolju prijazen način.

Več žepi različnih velikosti za shranjevanje osebnih predmetov v čisto in urejeno način.zdravstveno

Zložljivi, da shranite trunk prostor.To je kavelj.To je zelo priročno za uporabo.

Strokovna potovanja toaletnih vrečko, lahko visijo, zelo priročno, mora imeti torba za vaše potovanje domov.Ob istem času, ročaj je enostaven za prevoz, in videz, je odlično in lepo.Da bo vaša uporaba bolj prijetno.

PVC žepi se lahko uporablja za elemente, ki vsebujejo vodo in vlago.

Očesa žep za manjše predmete, kot so ličila, bombaž brisov

Velik glavni žep se lahko poveča z majhnimi žepi na strani glavnih velik žep za poravnavanje ravno predmeti

Tam je tudi majhen patentna zadrga žep na sprednji strani velik glavni žep za shranjevanje manjših predmetov.

Obstaja žep na hrbtni strani vrečke za masko ali pogosto uporabljenih elementov.Tam so trakovi na obeh straneh glavni žep, da imajo toaletni izdelki.Specifikacije:

Ime izdelka: Potovanja pranje vrečko za shranjevanje

Material: Poliester

Velikost: 23x19cm

Barva: Kot je prikazano Paket je Vključeno:1x Potovanje pranje vrečko za shranjevanje Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 0.1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja. 【Kompakten Design, Velika Zmogljivost】23x19cm, nadgrajeno velika potovalna torba vam daje dovolj prostora, da paket vse vaše počitnice dodatki v eno vrečko.To razširljiv primeru, da ima dovolj stvari in je še vedno slim dovolj, da se prilega v carry-on potovanje primeru.

【Večnamensko in Visi za Enostaven Dostop】Našimi nepremočljiva potovanja kopalnica vreča ne odmotati in nered vaš pult več.Uporabite zadrgo design in vključena kavelj za obesiti tuš vreča na vašo kopalnico vrata, tuš palico ali brisačo železniškega za hiter dostop do vaših higienskih izdelkov.

【Večnamenski prostor Organizator】Potovanja organizator je različnih oddelkov: dihanje žepe, elastični zanke žepi, očesa žepi in jasno, plastične vrečke, da vse, kar je organizirano.Mokre predmete, ki lahko dajo jasno vidi skozi žepa, da druge žepe suhe.

【Trajne materiala, z dvojno zadrgo】Potovanja organizatorjev, ki so narejeni iz visoko-kakovostni razred neprepustnih Poliester, da se prepreči tekočine sear vrečko.Ojačani, zadrge, se uporabljajo za trajnost in nemoteno odpiranje.Vedite, da vse svoje steklenice so v pokončnem položaju in varno.

【Enostavno Ročaj】lahko svoj kozmetični vrečko kjerkoli z prenosen in priročen ročaj.Kot nalašč za prenočitev, dolga potovanja, telovadnice tuši in dejavnosti na prostem.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: VISOKOTLAĂNE

Številka Modela: Zunanji Nepremočljiva Zložljive Kozmetični Vrečko

Material: Platno

Vrsta: Shranjevanje Vrečk

Poreklo: Celinska Kitajska

Funkcija: Okolju Prijazno

CN: Zhejiang

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki