Otroci Budilka,Luštna Mačka Budilka Z Nočne Luči,otroški Spanec Trener,Lahka Ura Za Fante, Dekleta Darila

0 ★
(0)

€47.48   €29.91

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m338891

Opis Izdelka

Vse-v-Enem Polnilna Luč Budilka : Združuje wake up light, digitalna budilka s snooze gumb, zvočni stroj, pisane nočna lučka za v eno.Naša luštna budilka je zasnovan v obliki mačka, zajček in medved, ki je globoko ljubil z otrokom.Sprejetje vgrajen okoljske akumulatorska baterija za dolgo delovnega časa.Čudovito dekor za otroška soba, dnevna soba, pisarna in študij.

Otrok je Spal Trener W/ 2 Alarm Ure:Sonce in Luna ikono, se učiti otroke, ko je čas za spanje, ali se zbudiš.To je čas, da vstanem, ko ura kaže sonce ikono.Je čas, da gredo spat in so spanja, ko to kaže luna ikono! 2 alarm ure: eno za zjutraj zbudi in drugo za nap wake z 12/24 ur zaslonu.

Wake Up Light & Night Light : Enostavno nastavite, če želite spremeniti 7 Barve Luči.Otroška budilka funkcije sanjsko eno-tapnite aktivira osvetlitev ozadja.Preverjanje časa v temi brez vklop luči.Digitalna budilka s nastavljiva svetlost služi kot postelji lučka za zaščito oči.

Spanje Zvok Pralni : 10 beli hrup, ki so namenjeni za posnemanje naravnega okolja za pomoč zatišje malček spal, ali gre za nap čas ali nočnem času.Izbirate: Klavir, Tok, Vlak, Val, Kresovanje, Dolina, Dežja, Ocean, ptičje petje, Polje.Značilnosti auto-off timer: 30, 60 ali 90 MIN ali igrajo celo noč neprekinjeno.

Najboljše Darilo za Otroke: Luštna mačka, zajček in medved budilko s funkcijo smart se ne uporablja le za dekoriranje prostora, ampak tudi razvoj sposobnosti otrok spat neodvisno.Lepo budilka je priljubljena med otroki in je odličen za rojstni dan in počitnice darila za otroke, zelo primerna za spalnice, otroške nočne luči, prosti čas, kampiranje na prostem.

Slog: Zajec / Cat / Bear

Material: ABS

barva: Kot prikazano

Vsebina Paketa:

1 x Budilka

1 x USB kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

Je Pametno Napravo: Da,

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki