Komplet 4 Kosov Lesenih Visi Rastlin Kljuke Z Kovinski Trnkov, Stenske Rastlin Kljuke Obešalniki Zaprtih Za Cvetlične Košare Pot Vetra

0 ★
(0)

€41.15   €23.87

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m33689

Opis Izdelka

Komplet 4 kosov Lesenih Visi Rastlin Kljuke Z Kovinski Trnkov, Stenske Rastlin Kljuke Obešalniki Zaprtih Za Cvetlične Košare Pot Vetra Vsebina Paketa: Boste dobili 4 visi rastlin kljuke z 8 kosov železa, pritrdilnimi vijaki in 8 kosov rumeni plastični vijak pritrjenih delov, trnkov velikosti je približno: 6 palcev dolg, 5 cm visoko in 1 cm debeline.Dovolj za vas, da visi rastlin in drugih decors povsod v vašem domu.Čudovita narava les barve.

Vzdržljiv Material: leseno visi rastlin nosilci so narejeni iz visoko kakovostnega masivnega lesa, gladko površino, močan in ima odlične nosilnosti, Da lahko imajo do 15 kg.In lahko imajo do 11 cm premera planter brez dotika stene.Vljudno prosim preverite velikost in obremenitve, preden jih kupite.

Enostaven za Uporabo: obešanje rastlin kavelj je opremljen z vijaki primerna za večino aplikacij.Sledite naslednjim korakom za namestitev. 1. Označite vrtina na steni; 2. Punch luknje v steni; 3. Samo vstavite širitev vijaki namestitev menjalnika.

Multi-Namen: Ta lesenih rastlin obešalnik kljuko kot nalašč za dekoracijo vašega doma ali na vrtu z obešenjem ptica podajalniki, luči, sajenje, cvetlični lončki, počitnice okraski, niz luči, vetru zvončki, okraski in še več.

To stenski nosilec je videti preprost in klasičen, je lahko dobro darilo izbira za vas, da pošljete družinski člani, prijatelji, sorodniki in več, ki jih bodo veseli tega daru.

Montažni vijaki so vključeni, enostaven za namestitev.

Material:les

barva:Les Barva

Vsebina Paketa:

4 * Lesene Visi Rastlin Kljuke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki