Božič Zapnite Blazino Zajema Sklop 4 Temo Božič Pillowcases Perilo, Prevleke Z Božično Tiskanja Stroj

0 ★
(0)

€16.43   €11.50

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m3257

Opis Izdelka

Opis:

Božič Blazino Pokrovi so narejeni iz visoko kakovostne tkanine, obdelani z odlično izdelave, featuring nežen videz in veliko trpežnost, kot nalašč za stranke, dobave in notranje dekoracije.

Specifikacija:

Ime: Božič Blazino Zajema

Material: Perilo

Velikost: (pribl.)45 cm/17.72 palčni

Seznam Vsebine:

4* Božič Blazino Zajema

(OPOMBE: ZAJEMA SAMO, BREZ BLAZINE)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1. [ Izdelava Božično Vzdušje ] Božič Blazino Zajema poln Božič in zimske olimpijske elementi, izdelani z različnimi Božič vzorce, ki ustvarja prijetno vzdušje Božič za stranke.

2. [ Superior Material ] Božič Pillowcases so natisnjene na eni strani in na drugi je super za vas, da DIY, narejen iz visoko kakovostnih perilo tkanine, pralni stroj, mehka na dotik, brez vonja, in dihanje.

3. [ Lepo Oblikovana ] Obdelujejo z odlično izdelave, Božič Blazine Prevleke so featuring bogate podrobnosti in občutljivo nastopov, o sprejetju zadrgo design za enostavno zamenjavo.

4. [ Narejene, da Trajajo ] Primeren za ročno in strojno pranje, Božič Temo Blazino Primerih so izdelani v velikosti 18 inch/45 cm, ki ustreza večini blazine, featuring dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje(prosim, ne belilo).

5. [ Dobro Predstaviti Družino ] Božič Vrgel Blazino Zajema transportnih vaše najboljše počitnice želi, da bi vaše ljubljene, ki je opremljen s 4 kosov prevleke kot en niz(pokriva samo, brez blazine), odlična darila za vaše prijatelje, sosede, in družine.

Dodatne Informacije

Oblika: Pravokotnik

Vzorec Tipa: risanka

Polnjenje: Bombaž

Poreklo: Celinska Kitajska

Nastavite Vrsto: NO

Tehnika: Ročno

Slog: Sodoben Slog

Starostna Skupina: Otroci

Material: Krpo

Unpick in Pranje: Odstranljive in Pralne

Vrsta: Roko Počiva

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki