Naravni Kristal ametist Grobo Rock Kamen Znanstvene Raziskave Mineralnih Vzorcu Jasno, kremen točke Zdravljenja Dekor Reiki citrine

0 ★
(0)

€20.82   €16.65

Na zalogi
Oznake:

anklet kamen ametist, kristalno točke sandali, citrine kristalno steklo, feng shui postelj, skp ametist, citrine bangles, citrin moški prstan, mineralna barva, prihodnost kamen vklesan, 1 kristalno stolp

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m31339

Opis Izdelka

Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Sprejeti Padec Ladijskega Prometa

Predmet na sliki je vedno točen element, ki ga boste prejeli.

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate ~~ mi smo vedno tu za vas !

Opis: N ame, Rudnik, Označite Zbirka Darilo Polje velikost 90x90x33mm Velikosti približno 250 g Barvni Prikaz na Sliki Opomba

Morda obstajajo majhne razlike v barvi in velikosti

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte me na spletu.Dal vam bom hiter odgovor.Neverjetno, Ametist, Jasno, Kremen in Citrine Kristalno Točke Polje ukrepi 9x9x3.3cm, Saj to je naravni izdelek, velikost se spreminja vsak sklop vsebuje različno število točk.Velikost se razlikuje glede kos/vrsto, vendar največ v območju 0.5" - 1.5".Raw kristali naravnih točk za Cabbing, Gimnastika, Lapidarij, Poliranje, Žice, Zavijanje, Wicca, Reiki, Zdravljenje, Metafizično, Čakre, za Meditacijo, za Dekoracijo.ZDRAVILNE LASTNOSTI: Ametist je naravno pomirjevalo, da lajša stres in napetosti, blaži razdražljivost, stanja nihanje razpoloženja, dispels jeza, bes, strah in tesnobo.Blaži žalosti in žalosti, in raztaplja negativnosti.Ametist aktivira duhovno zavedanje, odpre krepi intuicijo in psihičnih sposobnosti.Quartz točke so čudovit dodatek za vse kristalno zbiranje in mora imeti za kristal zdravljenja.Kremen je najbolj močan zdravilni kamen mineralno kraljestvo, zmožen za delo na kateri koli pogoj.Jasno, Kremen je znan kot kamen moči in ojača vse energije, ali namena.Jasno, Kremen ščiti proti negativnosti, attunes, da vaš višji jaz in lajša bolečine.Citrine je verjel, da se vrednost v zdravi duhovno samo kot dobro, saj je močno čistilo in regenerator.Opravlja vrline samozdravljenje, navdih in self-izboljšave.

1. Če obstaja kakršen koli problem s plačilom, prosimo, da se ni obotavljal, da nas kontaktirate preko Messager.Vam bomo odgovorili in ugotoviti, kako v najkrajšem možnem času.

2. Prosimo, da dokončate postopek plačila takoj, ko ga naročite.Dostava predmeta po plačilu.

3. Imate vaš reč na sveženj cene, kot nakup več kosov naenkrat.Stik z nami in dobili nižje cene

1. Prosimo, da nam pet-start povratne informacije, če ste zadovoljni z nakupom.

2. To bo zelo hvaležen, če daste v skupno rabo slike predmetov, v povratnih informacij.

3. Prosim, ne nam negativne povratne informacije, ne da bi govoril z nami.Obljubljamo, da reševanje vseh vrst težav, tako dolgo, kot si obrnite na nas.

1. Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!Če ne boste 100% zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas preko Messager.Bomo odgovor v en delovnik.Obljubljamo, da se ukvarjajo s problemom dobro in, da si srečen.

2. Za kakovost problem, nudimo 100% vračilo kupnine.

3. Če ste nagnjeni, da se vrnete ali zamenjate postavka za druge težave, ki smo (delno) plačilo dostavnina, glede na naravo problema.

US $ 4.99 / Cena

US $ 4.8 / Cena

US $ 10.68 / Cena

US $ 5.3 / Cena

US $ 12.88 / Cena

US $ 4.2 / Cena

US $ za 23,5 / Cena

US $ 6 / Cena

US $ za 25,6 / Cena

US $ 6 / Cena

US $ 10.6 / Cena

US $ 5 / Cena

US $ za 18,8 / Cena

US $ za 11,4 / Cena

US $ 5 / Cena

US $ 4.2 / Cena

US $ 12.88 / Cena

US $ 26.8 / Cena

US $ 5.99 / Cena

US $ 7.8 / Cena

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka: Runyangshi

Material: naravni kristal

Tema: MASKOTA

Regionalna Funkcija: Kitajska

Poreklo: Celinska Kitajska

Slog: feng shui

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki