Kristalno Gob Kiparstvo 6 Kos Gob Obliko Kristalov Skrbi Kamni Sočna Kaktus Bonsaj Prodniki Planter Saditve Kamni Za

0 ★
(0)

€3.99   €2.79

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m304813

Opis Izdelka

Opis:

Kristalno Gob Kiparstvo je zasnovan v obliki gobe, ki so edinstvene in ustvarjalne.Lepe carving bo vam okus izredno.Gobova Kristali Kamni so narejeni iz različnih kakovostnih materialov, vključno z modro pesek, roza kremen, crystal, bluestone, agate, tiger kamen, zlati pesek, itd.; Zanesljivo materialov, ki bi jih gladko in udobno na dotik.

Specifikacija:

Ime: Gobova Kristali Kamni

Velikost: o 2*1.5*0.85 cm/0.78*0.6*0.33 palčni

Material: kristalno

Teža: približno 5 g

Seznam vsebine:

6*Gobova Kristali Kamni

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Občutljivo in Modni】 Kristali Kamni dopolnitev skoraj vsakem primeru dekor, in oni so lepo prikazuje, ki se lahko pojavi kjerkoli v vašem domu.

2.【Visoko Kakovostnega Materiala】Gob Kristali Kamni so narejeni iz različnih kakovostnih materialov, vključno z modro pesek, roza kremen, crystal, bluestone, agate, tiger kamen, zlati pesek, itd.; Zanesljivo materialov, ki bi jih gladko in udobno na dotik.

3.【Modrosti in Ljubezni】Kristali pomagajo izboljšati modrost in razmišljanje spretnosti, lahko dajo varovanje, krepitev pogum in odločnost, ljubezni.Meditacije z njimi lahko nam pomaga, da postanemo bolj zaveda tudi naša čustva.

4.【Doma Kristalno Dekor】Kristali Kamni za Dekoracijo so ne le veliko za umetnost, obrti, obeski, kristalno zbirke, ampak tudi super za dom, pisarno akvarij dekor.

5.【Veliko Darilo】Mini Crystal Figur je primerna kot darilo za pare, ljubitelji, matere, prijatelji, podjetje stranke, sorodniki ali kakršno koli posebno oseb, ki jih lahko zamislite.To je tudi odlično darilo za vsako priložnost.

Dodatne Informacije

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki