1/12 Obsega Miniaturni Omaro Toy Model, Kabinet Replika Otroci Lutka Lutke Accs

0 ★
(0)

€14.53   €7.27

Na zalogi
Oznake:

O izdelku:

Modra Siva Maroon
L M S
Sku: m30308

Opis Izdelka

Značilnosti:

OOTDTY

Visoko Usposobljenost Material: ki jih kvalifikacije les material, z edinstveno obliko,odpornost proti obrabi in niso strupene naslikal, ki je trpežna in odlično, kot okraski.

Realno Miniaturni Omaro Lutke Opremo: Izbrani material & letnika zasnovan mini omaro, vrata se lahko odprejo kot pravi tisti, replika, 1:12 delež zaslon omaro, ki bo realen in je primeren za dekoracijo lutke in druge namene.

Mini Omaro Dekoracijo: letnik prvotno barvo lesa mini omaro lahko tudi ujemanje različnih stilov, ki so lutke pohištvo in ni enostavno zbledi, spodbujanje teens, da diy svoje lutke, dekoriranje in design s svojo lutke, spodbuditi njihovo domišljijo & mest, spodbujanje njihove roko oči usklajevanja in DIY hands-on sposobnost.

Toy Model: To je samo igrača model omaro, prosimo, prav tako bodite pozorni in preprečevanje mali otroci jedo ali katero koli ranjeni z napako.

Širok Spekter Uporabe: Primeren za lutke okraski, in tudi odlična izbira za DIY lutke, ki meri playhouse pribor, vrtec ročno, moss mikro krajine, sočna krajine, lutka hiša, oprema, ocean steklenico star steklenico diy materiala, scene dekoracijo, desktop mini ornament, in podobno.

Idealno Darilo: V pomanjšana mini Omaro je primerna za otroke ali odrasle, kot darilo za rojstni dan, Božič darilo, ki je primerno za otroke, najstnike dekleta in amaterski zbiralci, in kot nalašč primeren za pesek tabela model je postavitev scene.

Specifikacije:

Izdelek Dimenzije: pribl. 9.5 x 4,5 x 14.5 cm/3.78 1.77 x x 5.7 palčni

Material: Les

Neto Teža: pribl. 140 g/0.31 lbs

Delež: 1:12

Paket Vključuje:

1 x Lutke Miniaturnega Pohištva Omaro

Opomba:

Opozorilo: je majhna in je treba paziti, da pri zaužitju tveganja.

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja, prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodatne Informacije

Priporočamo, Starost: 12+y

Certificiranje: CE

Poreklo: Celinska Kitajska

(0) Mnenja Strank

Dodaj pregled

Sorodni izdelki